Mit vigyek magammal az útra?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Egy hét múlva megyek kirándulni 3 napra Horvátországba(Határtalanul!)
Reggelit es vacsit kapunk. Elso nap csak vacsi, utolso nap reggeli es utravalo. De az utravalo es a masodik nap az ebed szendvics.
Viszont van egy baj. Nem eszek szendvicset, nem szeretem. Egyik felet sem. Es napkozbe egy egy ropi meg muzli szelet eleg de nem elhetek csak azon meg chipsen.
Segitsetek! Mit vigyek magammal?
#Utravalo #Nemszeretemaszendvicset #Ebedremitegyek
2023. ápr. 16. 13:27
1/13 anonim válasza:
Rántotthúsos szendvics, fasírtos szendvics, só alufóliában.
2/13 anonim válasza:
el kell menni a mekdánolcba azt jóidő
4/13 anonim válasza:
Muszáj bármit is betáraznod 3 napra? Mindenütt vannak boltok, ráadásul állítólag egyesek szerint mindenütt tombol az olcsóság, a magyarországi árakhoz képest.
5/13 anonim válasza:
Sajtból keményet javaslok, pl. Parmigiano Reggiano-t.
6/13 anonim válasza:
A Parmigiano Reggiano-t nem szokás szeletelve eszegetni - nem is lehetne, mert törik, morzsál - hanem főtt ételre teszik, porrá rezelve.
Az olaszok úgy tartják, hogy bár sajt, de elsősorban fűszer.
(Ahogy a szarvasgombából sem főzöl gomba pörköltöt.)
7/13 A kérdező kommentje:
4-es es 5-os. Nem szeretem a sajtot csak olvasztva.
Igen eleg finnyas vagyok😬
2023. ápr. 16. 19:13
8/13 anonim válasza:
Csatlakozok a 4-es válaszolóhoz:)
9/13 anonim válasza:
#6 Nagy volt a szám, még nem is ettem... Viszont kéne valami fehérjeforrás. Főtt tojás, pl? Húsvétkor eláll pár napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!