Milyen ételt vigyek magammal?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az osztállyal "kirándulni" megyünk. Este bográcsozás lesz, de másnapra azt mondta osztályfőnök magunknak kell biztosítani a reggelit. Az a helyzet, hogy ahova megyünk az egy sima kis ház az erdő közepén és nincs bolt a közelben. Milyen ételt vigyek ami délutántól másnap reggelig kibírja?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 17. 18:09
1/8 anonim válasza:
Megdumálhatnátok az osztálytársakkal,hogy vigyetek néhányan hűtőtáskát,amibe bepakolhattok felvágottakat,sajtot,zöldséget,vihetnétek hozzá szeletelt kenyeret,és másnap szendvicseken "élnétek",ki lehet úgy is bírni egy napot. Vagy esetleg van a házban főzési lehetőség is?
2/8 anonim válasza:
Én nem vinnék felvágottat. Sokkal egyszerűbb kenyeret, májkrémet vagy vagdalthúst vinni. Ez biztos nem romlik meg és 1 napot kilehet ilyen kajával is birni.
3/8 anonim válasza:
zsemle, kifli+ májkrém/húspástétom/tonhal+paprika
4/8 anonim válasza:
Májkrém+kenyér
vagy ha nincs főzési lehetőség akkor merülő forraló :D
5/8 anonim válasza:
Igen egyszerűbb lenne,de én azért nem írtam ezeket a dolgokat,mert mióta elolvastam pl. a vagdalt hús csomagolásán hogy miből van a gyomrom felfordul ha csak rá gondolok,meg hát ugye miket tehetnek bele,ha az évekig eláll...
6/8 anonim válasza:
Kérd meg anyukádat, hogy süssön le neked csirke májat, fokhagymás zsírban. A májat is, és a zsírt is rákenheted kenyérre.
7/8 anonim válasza:
Én is májkrémet, hasonlót csomagolnák kenyérrel. Hozzá ubi, vagy egy paprikát, gyümölcsöt és rostos gyümölcslét. Esetleg most valóban eltennék a csomagba 1-2 kekszet, hasonlót. Ezek nem romlanak meg.
(A felvágottakba is van beledarálva olyan anyag, amiről jobb ha nem tudsz, csak annak az összetevőjét nem mellékelik a 15-20 dkg vásárlás esetén.)
8/8 anonim válasza:
Májkrém, zsemle, paprika, pogácsa-jól becsomagolva, készítesz otthon muffint-simán jó másnap is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!