Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Segitség! Mit vigyek magammal?

Blanku kérdése:

Segitség! Mit vigyek magammal?

Figyelt kérdés
Sátrazni megyünk,és nem tudom milyen kaját vihetnék,ami nem romlik és még jó is!Nem konzervált dolgokra gondoltam!
2011. ápr. 28. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:
15%

főtt rizs, krumpli, tarhonya

paprikás, rakott krumpli, gyümölcs, zöldség

tészták

tejberizs, nudli, palacsinta, gofri, gombóc, mákosguba, linzerek, kekszek, zacskósleves

2011. ápr. 28. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Mennyi időre? A főtt ételek, pláne a tejesek egy nap alatt megromlanak. Jobban jártok, ha inkább visztek ki paprikát, krumplit, hagymát, szalonnát, kolbászt, fűszereket meg egy bográcsot és ott szalonnát süttök meg paprikás krumplit főztök.
2011. ápr. 28. 22:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
Legjobban akkor jártok, ha beültök valahová enni.
2011. ápr. 28. 23:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akartok főzni,akkor pedig maradnak a konzervek.Hiába nem konzervekre gondolsz,viszont ezek állnak el.
2011. ápr. 29. 01:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
tejberizs, mióta nem romlandó?
2011. ápr. 29. 02:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 doboszoli ***** válasza:
46%

Egy tipp:

Mi süvölvény korunkban egy vadkempingezéshez élő nyulat is vittünk, amit a helyszínen ugrasztottuk ki a bundájából, és már főtt is a gyönyörű nyúlpaprikás.

Fű volt bőven, így sokáig elállt az alapanyag.

Mellé paprikás krumplinak, slambucnak valót, f.szalonát, kolbászt,üveges virslit, zacsis levest,első estére bármilyen húst, hűtőtáskában.

Tanács: ne csurdítással kezdjetek, mert a szalonna elállóbb a friss húsnál...(tapasztalat)

2011. ápr. 29. 04:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 doboszoli ***** válasza:
90%
Még egy: szerezzetek a nagyitól üvegben eltett lecsót.
2011. ápr. 29. 04:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
89%

Szalonna, vöröshagyma, kenyér + bor = (első este) tábortűznél nyárson sült szalonna.

Vigyetek még magatokkal: krumpli, tarhonya, zsír, törtpaprika, vöröshagyma = bográcsos krumplis-tarhonya. Ez jó az utolsó nap visszaindulás előtti ebédre, a hozzávalók addig nem romlanak meg.

2011. ápr. 29. 07:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi,a válaszokat!A bogrács meg a szalonna meg lesz!köszi mindenkinek!!
2011. ápr. 29. 14:35

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!