Segitség! Mit vigyek magammal?
főtt rizs, krumpli, tarhonya
paprikás, rakott krumpli, gyümölcs, zöldség
tészták
tejberizs, nudli, palacsinta, gofri, gombóc, mákosguba, linzerek, kekszek, zacskósleves
Egy tipp:
Mi süvölvény korunkban egy vadkempingezéshez élő nyulat is vittünk, amit a helyszínen ugrasztottuk ki a bundájából, és már főtt is a gyönyörű nyúlpaprikás.
Fű volt bőven, így sokáig elállt az alapanyag.
Mellé paprikás krumplinak, slambucnak valót, f.szalonát, kolbászt,üveges virslit, zacsis levest,első estére bármilyen húst, hűtőtáskában.
Tanács: ne csurdítással kezdjetek, mert a szalonna elállóbb a friss húsnál...(tapasztalat)
Szalonna, vöröshagyma, kenyér + bor = (első este) tábortűznél nyárson sült szalonna.
Vigyetek még magatokkal: krumpli, tarhonya, zsír, törtpaprika, vöröshagyma = bográcsos krumplis-tarhonya. Ez jó az utolsó nap visszaindulás előtti ebédre, a hozzávalók addig nem romlanak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!