Tényleg ennyi glutén-, laktóz-, és egyéb érzékeny van nálunk, vagy ez a divat?
Szerintem ez lett a divat .
Én sem akarom elhinni, hogy ennyi mindenre érzékeny ember él itt ...
Vagy egyszerűen csak korcsosodunk, selejtesedünk :)
Aztán nyugodtan jöhetnek a mínuszok a sok mindenre is érzékeny embertől vagy mik ezek :)
1 nem divat.Én nem vagyok ilyen cuccokra érzékeny de sokan mások igen.
Remélem egyszer megtapasztalod te is milyen jó érzés vizeset fosni egy pohár tejtől.
5 nem értetted meg a lényeget szerintem.
Az emberek kis része szenved ilyen "rendellenességekben" de régen is volt ilyen képzeld, volt olyan is, hogy nátha és különféle járványok akkor inkább azokkal foglalkoztak mert simán belehalhattál egy sima tüdőgyulladásba is akár.Ne vedd magadra de azért csak nem gondolhatod azt, hogy a világ fele ilyen?
#5: nem feltétlen, mert lehet hogy a laktózérzékeny gyerek meghalt 1-2 évesen. A társadalom gerincét azok az emberek alkották akik nem voltak laktózérzékenyek.
A mongoloid népekre jellemző, hogy köztük a felnőttek között sok a laktózérzékeny (a múltban is így volt), ezért ők nem fogyasztottak tejet, leszámítva erjesztett formában (ez a híres kumisz, amiben már nincs laktóz, mert az alakul át alkohollá az erjedés alatt)
9 nem mind volt akinek később jött ki.
Egyik barátom is 29 éves koráig semmi azóta (6 éve) laktóz érzékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!