Megennétek vendégségben a székely káposztát vacsira, ha tudatában vagytok annak, hogy amúgy tutira felfújodtok tőle?
Nem illik vacsorára ilyen nehéz ételt kínálni. Ha mégis, akkor az epeérzékenyeknek valami mást kínálnék.
Amúgy, előre jelezném a menüt ilyen nehéz ételek esetén.
Ha mégsem, akkor nem lennék szívbajos, megkérdezném, van-e valami más.
Én actojásos hidegtálakkal vagyok így. Allergiás vagyok, nem ehetem. Vendégségben mindenben volt valamilyen formában. Nyilván nem ettem belőle.
A háziasszony azt mondta, hogy szégyelli, hogy nem kérdezte meg, van-e, aki valamire allergiás.
Jóféle háitöpörtyűt tudott kínálni, finom házikenyérrel. Remekül éreztem magam, nagyon ízlett.
Nem tragédia. 🙂
1-es vagyok
Kedvesen közölném vele, hogy sajnos érzékeny az epém, nem ehetem. Ha nincs más, az sem baj.
Elöször is, ha nem szólsz elöre, honnan tudja, mit nem bírsz enni?
Másodszor egy székelykáposzta elkészítése nem olyan sok munka, hogy emiatt problémázz.
Harmadszor, ha valamit nem tudsz megenni, akkor ne egyed, késöbb még nehezebb lenne megmagyarázni, hoyg ha a múltkor ment, akkor utána miért nem.
OFF: a pasim megnevezés igencsak primitív, nevezd barátodnak vagy más normális néven.
DIPANKRIN-t vegyél valami ügyeletes gyógyszertárban! Utána meg tudsz enni egy egész disznót, egy hordó káposztával. Mondom mindezt neked epeműtöttként.
(Bár eszembe nem jutna vacsorára ilyen nehéz kaját kínálni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!