SUBWAY vélemény?
Figyelt kérdés
Soha nem próbáltam még, de egyszer élünk. (igen, szokásos sablon szöveg)
Debrecenben úgy tudom van.
Az árakkal tisztában vagyok. (amúgy is minden drága, nem újdonság)
Ha jól tudom egyénileg is lehet szenyát összeállítani, de gondolom a készek is finomak.
Akik már ettek itt azoknak mi a véleménye?
Köszi nektek. :)
2023. márc. 13. 16:04
13/21 A kérdező kommentje:
Nőnemű bár ez nem tudom hogy jön ide.
Amúgy köszi mindenkinek a véleményeket.
2023. márc. 13. 18:33
15/21 anonim válasza:
Én tavaly voltam ott amikor még nem volt ez a drágaság de nagyon jót ettem ott 2,5 ezer forintért 1 nagy és 1 kicsi szendvics. Már a nagytól jól laktam szerintem megéri kipróbálni jobb mint egy 32cm-es pizza.
16/21 anonim válasza:
Finom az árak kicsit elcsúsztak de még meglepően jók.
A hús és a zöldségek frissek, ami tényleg kicsit (de nem nagyon) zavar, hogy olyan hideg volt de így is finom volt.Ajánlom a mexikói szószt :D
17/21 anonim válasza:
Röhejes sznob hely. Otthon tized annyiból kihozol annál sokkal jobb szendvicseket mint amit a subwayben árulnak aranyáron. 1x az életben ki lehet próbálni de annál több alkalom csak további felesleges pénzkidobás.
18/21 anonim válasza:
Sznob hely? Egy gyorskajálda? Voltál már sznob helyen? Ez metrón utazóknak meg meló kajaszünetre lett kitalálva amikor éhes vagy harapj valamit. Nyilván otthon tudnál de az ember lusta és türelmetlen ezt használja ki a lánc.
19/21 anonim válasza:
18-as pont ezért írtam, hogy röhejes és igen csak sznobériából kajálnak ott az emberek. Egy egyszerű szendvics 2000 ft-nál kezdődik, valami kifliféle salátával meg felvágottal. Annyiból veszek egy gyrostálat ami ezerszer tartalmasabb és meleg étel.
20/21 anonim válasza:
De vehetsz vrapokat is amik tényleg nagyon jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!