Szerintetek mennyibe kerülhet havonta egy ehhez hasonló étrend? És mi a véleményed?
És mi a véleményetek róla?
Tehát reggeli: gyümölcsturmix zabpehellyel
Tízórai: néhány db sajtos pogácsa
Ebéd: valamilyen hús ezek közül (csirke, hal, pulyka, kacsa) mellé ezek közül 1: rizs, tészta, bulgur. Illetve zöldség. De van hogy valamilyen rakott dolog, pl: rakott krumpli, rakott tészta, rakott karfiol
Uzsonna: mogyoróvajas kenyér, majd később valamilyen gyümölcs: alma, vagy körte, szőlő, esetleg kivi
Vacsora: zöldséleves, vagy mondjuk gyümölcsleves, húsleves, főzelékek is szóba jöhetnek
Esti nassolnivaló: csoki, vagy esetleg néhány nápolyi.
A felsorolt ételek közül, egyet kell választani ( 1 ebéd, 1 vacsora stb)
Ez egy "normális" étrend...??
Hát erősen kétlem! :-D
Hááát ez elég változó lehet.
Pl sajots pogácsa. Megveszed a Fornettiben aranyárban, vagy megcisnálod otthon?
Csirke rizzsel - szintén, megcsinálod otthon (és úg ykijön adagja 3-500 forintból) vagy megveszed a munkahelyi kantinban 1500ért?
7: és az se mindegy, hogy mekkora az a sajtospogi... :-D
A kis kétcentis, vagy pedig az aldi-lidl-s 7 cm-esből "néhány darab"... :)
Mindazonáltal teljesen fölöslegesnek tartom a napi 6x-i étkezést.
És az esti meleg főtt ételt is, ha délben rendes kaja van.
A nassolás meg főleg fölösleges.
Nekem 51 kg-s kondizós lányként ilyen kb. a napi étkezésem, egyáltalán nem nevezném combosnak. Persze nem mindegy, mekkora az adag, mondjuk a párom 92 kg-san dupla akkora adagokat eszik meg, mint én (ő is edz).
Nekem havonta 100 ezer körül van a kajálás, ebben benne van, hogy minden nap eszek húst/főtt ételt. Szóval kb. ennyivel számolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!