Gabko hot pepper sauce mennyire durva?
Figyelt kérdés
Aki esetleg kóstolta már,vélemények jöhetnek. Most fogom először kipróbálni,azért van egy kis tapasztalatom,de ennyire durvát még szerintem nem kóstoltam. A pirosról van szó.
Durvább chiliszószok amiket eddig fogyasztottam: Janchili black mamba,és napalm death. Napalmot nem éreztem annyira durvának,mamba azért megizzasztott,de bírtam. De ez szerintem durvább lesz.
2023. márc. 9. 20:58
1/2 anonim válasza:
Én ettem már 100% Carolina Reaper krémet az erős volt nagyon. De egy idő után ha sokat eszel belőle megszokod és nem fogod olyan erősnek érezni mint a legelőször.
2/2 A kérdező kommentje:
Durva nagyon,de ha arcletépősre vágyom,kifejezetten jó xD
A habanero szósza a legjobb,az viszont orgazmus,annyira finom.
És az sem gyenge azért xD
2023. márc. 12. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!