Hol lehet kapni tartós fa vágódeszkát?
Figyelt kérdés
Az eddigi darabokkal mindig megjártam: elhajlottak egy idő után, vagy a (mint utólag kiderült) ragasztott részek váltak el a többitől. Hol érdemes venni, ami hosszú távon is egyben marad?2023. márc. 7. 18:27
2/9 A kérdező kommentje:
Nem, csak mosogattam amikor kellett.
2023. márc. 7. 18:52
3/9 anonim válasza:
A vagodeszka akkor tartos, ha megfeleloen van kezelve. Lehet kapni pl. IKEA-ban is kifejezetten erre valo olajat amivel be lehet kenni (jo vastagon, hadd szivja be), viszont vizben aztatni, hirtelen melegiteni nem szabad. Szaritani is csak allitva, hogy ne szivja be a vizet.
4/9 anonim válasza:
olyat keress, ami egy darbból van és nem ragasztva
5/9 anonim válasza:
Nagyméretű bambusz vágódeszkát keress.
Nekem évek óta megvan és nem hajolt el.
6/9 anonim válasza:
Nekem ilyen van az Edényshop-ból, örök életű.
Annyi van, hogy első használat előtt egy nagyobb tepsi féle edénybe kell tenni elfektetve, és étolajat önteni rá, abban áztatni 2 napig. (Nem olcsó, de ezt egyszer kell megcsinálni vele.)
7/9 anonim válasza:
#6 uristen, mekkora sulya van ennek?
9/9 anonim válasza:
Én az IKEA-kat ajánlom. Illetve Aldiban szoktak akcióban lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!