Paromról kiderült,hogy köszvénye van. Nagyon megnehezíti a főzést, mivel elég kevés dolgot ehet. Tudtok esetleg bevált recepteket, étrendeket ajánlani ?
Figyelt kérdés
2023. febr. 14. 18:12
1/5 anonim válasza:
Minden diétás könyvben benne van, sőt régebben voltak is füzetek, amik különböző ilyen anyagcsere betegségekre javasoltak speciális recepteket (nézz utána antikváriumban). Egyébként meg Milurit gyógyszer, én szedem már vagy 20 éve és tökéletes a véremben a húgysav szint.
2/5 anonim válasza:
Nyers friss termések , otthoni kosztból lúgos kémhatasú alapanyagok , köles hajdina bulgur , friss facsartvlevek . Nyitokmasszázs speci mozgásterápia .
3/5 anonim válasza:
Engem is"letámadott"..
Kaptam gyógyszert, mint fent, évente azért egy labor, és alapból kerülni kell a vörös húsokat, belsőségeket.
Nyilván állapottól is függő, de családi ebédnél nálam ezek beleférnek.
4/5 anonim válasza:
Azt nem nagyon szokták írni, hogy a cukor mennyire "katalizátor" hatású, a legrosszabb a méz. Meg a hideg.
Miluritnál 100x többet ér 2-3 szem Colchicin, ha fájdalom van. Pár óra alatt lerendezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!