A Vízszűrő Kancsó bevált valakinek. Jól használható? . Vagy inkább Átfolyós készüléket vegyek?
Attól függően ,hogy miért szeretnél víztisztítót.
Ha a víz klóros, és nem szereted, akkor elég egy hétköznapi üveg kancsó, amiben átszellőzik, elpárolog a klór.
Ha zavaros, akkor megfelelő lehet az aktívszenes szűrőkancsó.
De ha olyan környéken laksz, ahol nagyobb nitrit-nitrát és arzén szennyezettség van, komolyabb fordított osmózis víztisztító készüléket kell beszerezni.
Én Laicát vettem, nekem nem vált be, állandóan csorgott a víz a szűrőtartó mellett, macera takarítani, nem higiénikus, a kancsó teteje is hamar megadta magát.
Én a Laicát nem ajánlom.
Brita kancsóm van már évek óta, csak abból iszom csapvizet, mert nem szeretem a vas ízű vizet.
Nagyon bevált, pláne mióta sokkal olcsóbban veszem a szűrőt bele...a DM-ben.
Ezeknél arra kell ügyelni, hogy azt nézd, melyikhez mennyibe kerül a szűrő. Nem maga a kancsó a lényeg.
A Brita kancsó tetején lévő kis LCD kijelző, ami csak parasztvakítás: csak egy hónapot számol vissza a szűrőcserétől, aztán jelzi hogy a szűrőt cserélni kell, tekintet nélkül a szűrő tényleges telítettségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!