A nyugdíjasok miért nem szeretik a hamburgert de pl kfc csirkét igen vagy a pizzát ? Ez a szocializmus nevelése ami amerikai az rossz ?
Figyelt kérdés
Pedig manapság rengeteg jó felé hamburger van 2 3 szintes Burger már feler egy rendes étkezésel .
És manapság ez olyan alap .
2023. febr. 7. 14:37
21/30 A kérdező kommentje:
19# jó na nem vagyok angolos utalom a hülye nyelvüket 😀
2023. febr. 7. 19:44
22/30 anonim válasza:
Máshoz szoktak hozzá. Nyugdíjasként te sem a sáskázóba fogsz járni, hanem hamburgert eszel.
23/30 NTBS válasza:
Szerintem, mert ők tudnak főzni. Én fiatalabb vagyok, de én semmilyen gyorséttermi ételeket nem vagyok oda. Viszont főzni tudok. Így nincs rá szükségem.
24/30 anonim válasza:
Az én mamám 1914-ben született (már meghalt) és 2002-ben ivott először kólát és imádta. Szerintem csak nem feltétlen ismerik, bár régebben is voltak gyorskaják, de lehet nem a faluban ugye.
25/30 A kérdező kommentje:
Nekem is volt ilyesmi mikor Szlovákiai magyar dedimamamnal nyaraltam ott ittam először csapolt koffolat .
Ilyenről nem is hallottam előtte.
Másabb mint a kóla és csapoljak a kocsmakban mint a sört.
2023. febr. 8. 19:07
26/30 anonim válasza:
Sokan szeretik köztük is, legalábbis én már találkoztam olyannal. De vannak olyan idösebbek is például akik úgy gondolják, hogy ök jobban megcsinálják, gondolom, mert szeretik tudni mi van benne. Meghát régen nem nagyon voltak ilyesmik, nincsenek hozzászokva sokan.
27/30 anonim válasza:
Rossz volt a minta, amin a felmérést végezted;) faterom a nyolcvanas évektől haláláig hatalmas rajongója volt a hambinak. Igazából már akkor kézműves burgert csinált, csak akkor még nem úgy hívták:D
28/30 A kérdező kommentje:
Jó a kézműves az más.
Én úgy értettem hogy egy nyugdíjas nemfog beulni egy gyorskajaldaba hambizni
2023. febr. 12. 16:18
29/30 anonim válasza:
Ooo dehogynem. Kamionsofőr vagyok ,szóval napi szinten látom .
30/30 anonim válasza:
Biztosan idegen nekik a hamburger.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!