A nyugdíjasok miért nem szeretik a hamburgert de pl kfc csirkét igen vagy a pizzát ? Ez a szocializmus nevelése ami amerikai az rossz ?
Pedig manapság rengeteg jó felé hamburger van 2 3 szintes Burger már feler egy rendes étkezésel .
És manapság ez olyan alap .
Hát nemtudom ez szerintem a 30 40 és korosztalynak is más
Én 20 an éves vagyok nekünk alap étel mert nemtudok főzni. Szóval giros pizza hamburger kfc és kínai kaja a foetelem. meg amit ki bírok sütni otthon ilyen fagyasztott ételt.
Olyan vagyok mint egy amerikai .mert nincs idő se tudás főzni azért alap
"nekünk alap étel mert nemtudok főzni"
Normális embernek az az alap, hogy tud főzni.
"Én 20 an éves vagyok"
Huszan éves?🤣🤣🤣
Az még hagyján, hogy főzni nem tudsz, de írni se...
Visszaolvastad a kérdésed? Te magad mondod, hogy a KFC-s csirkét - állításod szerint - szeretik, majd megkérdezed, hogy minden rossz-e nekik, ami amerikai... Trollkodsz, vagy nem tudod, hogy mit rövidít a KFC, és honnan is származik? :D
Biztos lehetsz benne, hogy nem az alapján döntik el, hogy mit szeretned, hogy az amerikai-e vagy sem. Netán a te ízlésed így működik?
Amúgy meg honnan veszed, hogy a kijelentésed egyáltalán igaz? Nyugdíjas apukám szereti a hamburgert is.
Állítasz valami marhaságot, aztán még bele is akarsz valamit magyarázni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!