Szerintetek is nehezebb sütni mint főzni?
Imádok főzni, elég sokmindent megcsinalok már, szüleim is nagyon szeretik, barátaim stb. Mégis néha hibázok persze viszont majdnem mindig sikerül úgy kijavitani mintha nem is lett volna benne hiba (+liszt,+víz, +cukor stb) viszont sütni egyszerűen nem tudok. Van pár recept amit megcsinalok, pl banankenyer de egyszerűen ami nagyon sok időt és hozzávalót igényel azzal nagyon meggyulik a bajom. Sose tudom eltalalni a megfelelő mennyiséget általában, vagy nem lesz elég habos a krém, vagy túlságosan megsutom és már feladtam a sütést.
Ugyanakkor csomó embertől hallom hogy imádnak sütni és hogy a főzés milyen nehéz sütni sokkal könnyebb:D
Kivancsi vagyok ki mit gondol
20/l
Sztem a főzésnél a kreatív embereknek van előnye,akik tudják menteni is esetleg a helyzetet, érzésre, ízre főznek.
Sütésnél a precíz embereknek van előnye. Betartani minden számot.
Nagyrészt egyetértek veled, de nem teljesen. Sokáig én is így voltam, fözni mindig is szerettem meg a rögtönözés is müködött, ha valami nem olyan lett, mint gondoltam.
Sütni elég késön kezdtem el, és kezdetben rengeteg gondom volt vele, aztán felfedeztem, hogy tényleg ki kell mérni a hozzávalókat, akkor lesz csak jó, meg a höfököt, sütési idöt is be kell tartani.
Idöközben azonban lett annyi tapasztalatom, hogy tudom kicsit variálni a recepteket, meg idönként sikerül megmenteni is valamit, ami félresikerül.
Szóval ne add fel, idövel ebben is lesz gyakrolatod. De lehet, hogy másféle recepteket kellene próbálni, ami gyorsabb és egyszerübb, akkor több sikerélményed lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!