Imádok főzni, elég sokmindent megcsinalok már, szüleim is nagyon szeretik, barátaim stb. Mégis néha hibázok persze viszont majdnem mindig sikerül úgy kijavitani mintha nem is lett volna benne hiba (+liszt,+víz, +cukor stb) viszont sütni egyszerűen nem tudok. Van pár recept amit megcsinalok, pl banankenyer de egyszerűen ami nagyon sok időt és hozzávalót igényel azzal nagyon meggyulik a bajom. Sose tudom eltalalni a megfelelő mennyiséget általában, vagy nem lesz elég habos a krém, vagy túlságosan megsutom és már feladtam a sütést.
Ugyanakkor csomó embertől hallom hogy imádnak sütni és hogy a főzés milyen nehéz sütni sokkal könnyebb:D
Elképesztően jól és részletesen magyaráz én tőle tanultam meg sütni és főzni és mindig sikerült.
2023. febr. 2. 16:30
12/15 anonim válasza:
#9 vagyok, én is és a párom is próbáltuk már Szoky receptjeit, egyik sem sikerült...
2023. febr. 2. 17:54
13/15 anonim válasza:
Öszintén szólva én sem értem, miért vannak egyesek oda Szoky-ért, a receptjei többsége a hagyományos "jó zsíros" tipusú magyar ételek, de az elkészítése is legtöbbször túlkomplikált és nem egészen van rendben.
2023. febr. 2. 18:09
14/15 anonim válasza:
A főzésnél egészen tág határok közt mozog például az az állag, amikor még leves a leves. Vagy főzelék a főzelék. Nagyobb a tűrés. És gyakran lehet korrigálni. Egy süteménynél egyrészt kisebb a tűréshatár, nem lehet nagyon eltérni a receptúrától. Másrészt az alapanyagok minősége (a liszt sikértartalma) a hozzávalók összetétele jobban befolyásolja a végterméket. Itt már nagyon segít a tapasztalat és a gyakorlat. Nem szabad feladni a sütést egy-két sikertelen kísérlet után, ha amúgy szeretsz a konyhában tevékenykedni és nem teherként éled meg a sütés-főzést.
2023. febr. 6. 11:43
15/15 A kérdező kommentje:
Igen nagyon szeretek és inkább főzök otthon bármikor mikor alkalmam van rá minthogy elmenjek étterembe (persze azért néha oda is jó😆) de szeretnék még sutogetni, csak mindig mikor belegondolok mennyi pénz dobtam ki most az ablakon azért mert egy picivel több ment bele valamiből elszomorodok👀
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!