Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek is nehezebb sütni...

Szerintetek is nehezebb sütni mint főzni?

Figyelt kérdés

Imádok főzni, elég sokmindent megcsinalok már, szüleim is nagyon szeretik, barátaim stb. Mégis néha hibázok persze viszont majdnem mindig sikerül úgy kijavitani mintha nem is lett volna benne hiba (+liszt,+víz, +cukor stb) viszont sütni egyszerűen nem tudok. Van pár recept amit megcsinalok, pl banankenyer de egyszerűen ami nagyon sok időt és hozzávalót igényel azzal nagyon meggyulik a bajom. Sose tudom eltalalni a megfelelő mennyiséget általában, vagy nem lesz elég habos a krém, vagy túlságosan megsutom és már feladtam a sütést.

Ugyanakkor csomó embertől hallom hogy imádnak sütni és hogy a főzés milyen nehéz sütni sokkal könnyebb:D

Kivancsi vagyok ki mit gondol

20/l

2023. febr. 1. 19:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

Egyébként kérdező ajánlom neked ezt a csatornát:

[link]

Elképesztően jól és részletesen magyaráz én tőle tanultam meg sütni és főzni és mindig sikerült.

2023. febr. 2. 16:30
 12/15 anonim ***** válasza:
49%
#9 vagyok, én is és a párom is próbáltuk már Szoky receptjeit, egyik sem sikerült...
2023. febr. 2. 17:54
 13/15 anonim ***** válasza:
85%
Öszintén szólva én sem értem, miért vannak egyesek oda Szoky-ért, a receptjei többsége a hagyományos "jó zsíros" tipusú magyar ételek, de az elkészítése is legtöbbször túlkomplikált és nem egészen van rendben.
2023. febr. 2. 18:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A főzésnél egészen tág határok közt mozog például az az állag, amikor még leves a leves. Vagy főzelék a főzelék. Nagyobb a tűrés. És gyakran lehet korrigálni. Egy süteménynél egyrészt kisebb a tűréshatár, nem lehet nagyon eltérni a receptúrától. Másrészt az alapanyagok minősége (a liszt sikértartalma) a hozzávalók összetétele jobban befolyásolja a végterméket. Itt már nagyon segít a tapasztalat és a gyakorlat. Nem szabad feladni a sütést egy-két sikertelen kísérlet után, ha amúgy szeretsz a konyhában tevékenykedni és nem teherként éled meg a sütés-főzést.
2023. febr. 6. 11:43
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen nagyon szeretek és inkább főzök otthon bármikor mikor alkalmam van rá minthogy elmenjek étterembe (persze azért néha oda is jó😆) de szeretnék még sutogetni, csak mindig mikor belegondolok mennyi pénz dobtam ki most az ablakon azért mert egy picivel több ment bele valamiből elszomorodok👀
2023. febr. 6. 13:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!