Melyik zacskós leves a legfinomabb, melyik a kedvencetek ?
Figyelt kérdés
2023. jan. 22. 12:18
21/29 anonim válasza:
Asia Nudle Snack volt a kedvencem régen (volt belőle csirkés, currys és garnélás), bár, ez igazából nem is leves, hanem tésztaétel, mert kicsit kevesebb vízzel kellett főzni, mint a Smacket és társait.
Ja és mindig sajtot reszeltem rá, egyetemistaként imádtam! Ma is ennék szívesen, ha látnék valahol, anno a Fővám téri vásárcsarnok alagsorában lévő egyik üzletben lehetett kapni csak.
22/29 anonim válasza:
Egyszer ettem egy Bakonyi Betyárleves nevűt, az fincsi volt, nem tudom melyik cégé volt.
23/29 anonim válasza:
"Unoka öcsém , élelmiszer gyárakat épít !"
Pista?
24/29 anonim válasza:
Jók ezek a zacsis levesek, ha gyorsan kell és nincs más, de én szeretek főzni és ha már húsleves, akkor az ember megrakja a fazekat minden jóval és megfő magától, csak le kell felforráskor habozni. Holnap főzök is egy jó kis mindenbele húslevest!
25/29 anonim válasza:
Valóban nem a legfinomabbak ezek a fajta levesek, de nekem egyetemistaként nagy segítség, hogy vannak ezek, egyrészt, mert egyetem és munka mellett nem nagyon van időm főzőcskézni, másrészt a főzőtudományom sem valami nagyszerű, viszont jó, hogy gyorsan összetudok ütni valamit, ha levesre vágyom.
26/29 Zsuzs-Muzs válasza:
Az Aldis zacsis húsleves is ízlik. De a dobozosak egyáltalán nem.
27/29 anonim válasza:
Olyan egyszerű főzni egy jó levest és még nagy fazék sem kell hozzá. Egyeteistáknak legegyszerűbb egy gulyásleves.
28/29 anonim válasza:
Forralok egy lábasban 1 liter vizet, bele a Penny marhahúsleves kockájából kettőt (a Maggi, vagy Knorr gyengébb, azokból 3-4 kocka kell) és szórok bele tetszőleges mennyiségű levestésztát (pl. eperlevél vagy csigatészta), kevergetem 6-8 percig, míg megfő a tészta és kész a gyors leves. Mirelit zsenge zöldborsót is szórok bele néha egy marékkal, vagy karfiolt, brokkolit.
29/29 anonim válasza:
Én koleszban tanultam meg barátnőmtől az alapokat főzésben, gulyásleves, pörkölt, gombapöri, palacsinta.
Ha ezeket tudod, sose éhezel. 😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!