Melyik zacskós leves a legfinomabb, melyik a kedvencetek ?
Figyelt kérdés
2023. jan. 22. 12:18
12/29 anonim válasza:
tőlük ez [link]
nem reklám, csak ma vettem százas boltban újra és ízlett. 3 tasakot is adnak hozzá, ízesített olaj, levesalap, és chili külön-külön. egyedül az nem tetszett hogy ez tavaly ősszel még 150 volt, most pedig 210
13/29 Barbi74 válasza:
Nissin márkájú sárga feliratu SOBA levest szeretem. Tészta, száritott zöldség és egy kis tasakban szójaszósz van hozzá. De nem levesként eszem, hanem az elkészülés után lefedve 5 percig állni hagyom amig a tészta beszívja a levet. Nagyon finom!
14/29 anonim válasza:
mivel a Soba-t nem is levesként árulják, ez eleve fail. ez van ha nem olvassuk el az elkészítési javaslatot, és/vagy ennyire tájékozatlanok vagyunk
16/29 anonim válasza:
Samyang buldak boukmyon.
Bár az igazából nem leves.
17/29 IlonaMolnárné válasza:
Egyik sem jó,tele vannak rákkeltő anyagokkal,én biztos nem enném meg.
18/29 Juliusz48 válasza:
Nekem az Aldi dobozos paradicsomleves ízlik. Három db. van egy dobozban és zacskónként egy tányér leves lesz belőle. Én ugyan még szoktam bele keverni a vízbe forralás előtt egy teáskanál sűrített paradicsomot, egy csipet sót és dupla annyi cukrot is. Legjobb a tubusos sűrített paradicsom ilyen célra, mert vissza lehet zárni, és nem kap levegőt, de csak ritkán lehet kapni a Lidlben vagy az Aldiban.
19/29 anonim válasza:
Knorr vagy Smack csirkés levese.
20/29 anonim válasza:
Unoka öcsém , élelmiszer gyárakat épít ! Tejüzem , sörgyár stb ! Azóta nem eszem egyiket sem ! Előtte a knorr -t de nem minden nap !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!