Vélemény a mai kajáimról?
Figyelt kérdés
Reggeli: fél tk magvas kifli, alpro kékáfonyás szója joghurttal
Ebéd: mozarrellás, kemencében sült csirkemell (2 normál szelet), jázmin rízs (kb. 125-150g)
Uzsi: 1 db light cottage cheese (Lidl)
Vacsora: tonhalsaláta, 1 tk toast pirítossal
2023. jan. 15. 16:25
1/22 anonim válasza:
Hol vannak a zöldségek/gyümölcsök?
2/22 A kérdező kommentje:
Tonhalsaláta, ergo zöldség :)))
2023. jan. 15. 16:28
3/22 anonim válasza:
Bocsi, úgy értem a többi étkezésből
4/22 A kérdező kommentje:
Illetve még délután egy kókusztejes kávé kb. 100ml kókusztejből
2023. jan. 15. 16:29
5/22 anonim válasza:
Nem sokminden. Diétázol? Az komoly, hogy már vacsoráztál.
6/22 anonim válasza:
Egy kicsit sok az állati eredetű alapanyagok és kevés a zöldség és a gyümölcs.
7/22 anonim válasza:
Mindig ez a nyomorult zöldség meg gyümölcs, mintha azon múlna az ember élete. Én elvből nem eszek ilyeneket, tele van méreggel, agyonra permetezik, hogy lenne egészséges? Ugyan már.
8/22 anonim válasza:
Miért hiszi mindenki azt, hogy kötelező zöldséget és gyümölcsöt enni?
Én sem eszem, és megvagyok nélkülük. Nem értem az embereket. :D
Kérdező:
Összességében szerintem nem rossz a makrókat nézve.
Bár, attól függ mi a célod. Ezzel izmosodni nemigen fogsz, fogyni csak akkor, ha kalóriadeficitben vagy. De így első ránézésre a kalória szerintem kevés, bár nem tudom, hogy milyen magas és hány kg vagy valójában.
9/22 anonim válasza:
Nem kötelező, csak ajánlott, mert sok vitamint és egyéb hasznos dolgokat tartalmaznak. Nekem mindegy ki mit eszik, a kérdező kért egy véleményt és az én véleményem az, hogy lehetne benne több zöldség/ gyümölcs.
10/22 anonim válasza:
Egyed akkor a mérget, egészségedre! Csak hogy tudd, dolgozó mondta, mikor felnyitották a salátás csomagolást, fulldokoltak a vegyszerszagtól. Tesség egészség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!