Vélemény a mai kajáimról?
Reggeli: fél tk magvas kifli, alpro kékáfonyás szója joghurttal
Ebéd: mozarrellás, kemencében sült csirkemell (2 normál szelet), jázmin rízs (kb. 125-150g)
Uzsi: 1 db light cottage cheese (Lidl)
Vacsora: tonhalsaláta, 1 tk toast pirítossal
Az hogy én csak vacsorára eszek kb. ennyit és így is elég sportos alkatom van. Fogyózol?
Én egyébként nem figyelek annyira oda a kajára, de azért megosztom, hadd szörnyülködjetek :D
Mai vacsorám:
Kb fél kiló félbarna kenyér, hozzá arányos mennyiségű vaj, házi szárazkolbász, trappista sajt, tejföl, bazsalikom, oregánó, vajretek és sárgarépa nyersen és paradicsom.
Mindezt apró katonákra szelve, mert úgy az igazi. Hajnali egy körül vacsiztam és utána még megettem egy nagy tál mézes karikás müzlit tejjel. 😋
A reggeliddel 10-ig sem bírnám ki, nem hogy délig. Semmi hús.
Az ebéd nem rossz, az maradhatna. Az uzsonnád nulla, az szóra sem érdemes, a vacsorád is nagyon karcsú.
Több hús kellene bele, legalább naponta 3x. A tízórai és az uzsi lehet ilyen semmiség, de a fő étkezések nem hiába fő étkezések. Jól kell velük lakni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!