Melyik édesítőszer vált be nektek?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy egy bögre tejeskávéba vagy teába (kb 3 dl) 6 szem édesítő tablettát teszek, és nem édes. Próbáltam már Penny, Lidl, Aldi, Reál, Cba, Spar, Coop, Tesco, szinte minden fajtát, de egyik sem elég édes nekem. Milyet vegyek ami szerintetek megfelelően édes? Mondjuk úgy 3 szemtől kellően édes ízt kapok.2023. jan. 9. 10:56
11/13 anonim válasza:
pennys folyékony édesítő sem rossz
12/13 anonim válasza:
3 szemmel meg sem bírnám inni 1 csésze teát. Mi 3 szemet teszünk egy 1,2l kancsóba és elégedettek vagyunk az ízével. Sajnos adottság is, hogy mennyire érzed édesnek, de megszokás kérdése is. Nekünk mind egyforma, mindig a legolcsóbbat vesszük. A zérós kokakólát nagyon édesnek érzed? Mert ha azt sem, akkor peched van és te nem érzed édesnek az édesítőket.
13/13 A kérdező kommentje:
12. Imádom a zéró koka kólát, pont jó az édessége nekem.
2023. febr. 8. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!