Mascarponét vízzel és édesítőszerrel elkeverve milyen ízű krémet kapok?
Figyelt kérdés
Tejszínnel érdemesebb keverni? Vagy nem sokkal másabb, mint vízzel?2021. márc. 25. 21:08
1/16 anonim válasza:
Egy híg, édes krémsajtot. Én ezt nem nevezném krémnek.
3/16 A kérdező kommentje:
És cukrozatlan kakaóporral milyen?
2021. márc. 25. 21:34
5/16 A kérdező kommentje:
De ott van benne az édesítő.
2021. márc. 25. 21:44
6/16 anonim válasza:
Akkor édes, kakós, vizes mascarpone 🤭
7/16 anonim válasza:
Mascarponét nem higitjuk vízzel, pont, hogy állagjavítónak használjuk . A felvert tejszínt sürítjük a mascarponéval, akár habfixáó helyett.
Az édesítő oké cukor helyett. Ez egy alap tejszínes krém így.
Ízesítésnek sűrű, intenzív ízű krémet keverünk hozzá általában ehez az alapkrémhez. A kakaós vonalat követve, egy kis vaj, kakaópor, étcsoki ami, hogy ne legyen olyan intenzív a mascarpones, tejszínes krémmel van lazítva. De persze bármilyen íz megteszi csak legyen intenzív, mert a Krémhez keverve veszít ebből az intenzításból.
8/16 anonim válasza:
Kutyuld ki az elmeretteneteidet és kostold meg!
9/16 anonim válasza:
Elolvastam a kérdést. Aztán a 3. és 5. válaszban írtat. Esküszöm én nem szoktam szemétkedni, sem beletaposni mások lelkébe. Ennek ellenére meg kell kérdeznem. Te tényleg ennyire hülye vagy?
10/16 anonim válasza:
"Vagy nem sokkal másabb, mint vízzel?" De bizony, sokkal másabb a tejszín, mint a víz, ebből kifolyólag nem is helyttesítheők egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!