Melyik édesítőszer vált be nektek?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy egy bögre tejeskávéba vagy teába (kb 3 dl) 6 szem édesítő tablettát teszek, és nem édes. Próbáltam már Penny, Lidl, Aldi, Reál, Cba, Spar, Coop, Tesco, szinte minden fajtát, de egyik sem elég édes nekem. Milyet vegyek ami szerintetek megfelelően édes? Mondjuk úgy 3 szemtől kellően édes ízt kapok.2023. jan. 9. 10:56
1/13 anonim válasza:
Nekem a Süssina vált be (szacharin és ciklamát, ha jól tudom). 3 dl teába 3 szem nekem pont jó. Egy espresso kávéba 1 szem. Hosszúkávéba 2 szem.
3/13 anonim válasza:
Szintén Süssina. Kávéba 1 szemet teszek. 1 liter teába 10 szemet.
Nekem teljesen édes lesz.
4/13 anonim válasza:
Cukorbetegként csatlakozom az 1-es válaszolóhoz, nekem is a Süssina vált be és pont így adagolva.
Nem csak a pötty, hanem főzéshez, salátákhoz annak a folyékony változata is.
Persze esetedben az sem mindegy, hogy cukorral mennyire édesen eszel-iszol.
Ha a teádba rengeteg cukor kellett, akkor az édesítőből is több kell.
5/13 anonim válasza:
Én is a süssinát mondom, más nem volt jó. Abból tudom, hogy mennyi elég, és nem is kell sok. Szintén 3-4 deci teába elég 3 db.
7/13 NTBS válasza:
Süssina, azt dicsérik az ismerőseim.
8/13 anonim válasza:
DM Mivolis sztévia édesítőtabetta. Természetes édesítőszereket preferálom. 2,5 dl bögrébe 2 db kell, ha nagyon édesen szereted 3 db. Nem olcsó, de 100 db majdnem 2 hónapig elég nekem.
9/13 anonim válasza:
Dia wellness 1:4-ra még egy plusz szavazat. Nincs mellékíz, sütikbe is kiváló. (Most épp egész jó áron van az Auchanban.)
Nagyon kevés kell kávéba, konkrétan negyed annyi, mint amennyit cukorból tennél.
10/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az összes választ!
2023. jan. 9. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!