Milyen feltéttel szereted enni a lángost?
Figyelt kérdés
Én fokhagymás-sajtos-tejfölösen:) Nemsokára fogok is, most készül:D2010. okt. 2. 18:28
21/40 anonim válasza:
Én a mentolos lángost szeretem!
22/40 anonim válasza:
tejföl és sook sok sajt : p mmm... : )
23/40 anonim válasza:
Én húsosan szeretem a legjobban! :)
Szalámi, uborka, paradicsom, paprika. :)
No sajt!!! A sajttól úgy néz ki, mikor elolvad, mintha nem lenne megsülve rendesen a tészta. Látványra fura, de az íze miatt tehetsz bele ha szereted.
24/40 anonim válasza:
Kedvencem a fokhagymás,sajtos tejfölös,én igy szoktam enni!Jah,és nagyon kevés olajon megpiritok bacon szalonna kockákat,és azt is rászórom....,valami mennyei!!=)
25/40 anonim válasza:
Basszus ha nem veszek magamhoz most egy kis lángost, akkor meghalok.
Asszem szólok anyunak :)
26/40 A kérdező kommentje:
:D:D
örülök h mindenkinek beindult a nyáltermelése:D
most vágtam be 2dbot, olyan fokhagymásra csináltam hogy mart:D meg jóó sok tejfölt tettem rá meg egy kupac sajtot:D
aki még lángosozik annak jóétvágyat:D
2010. okt. 2. 20:07
27/40 anonim válasza:
Többet már ne egyél kérdező, mert ahhoz már késő van.:) Jah és a tejfölt töröld le a szád széléről, mert ott látom!:)
28/40 A kérdező kommentje:
nemis férne több belém:D
jah, kösz hogy szoltál, tudtam hogy valamit elfelejtettem:D
2010. okt. 2. 20:11
30/40 anonim válasza:
Egézségedre kérdező!!:D Azt tudod,hogy ez már kínzás...:D,nagyokat nyelek itt,azt mingyá megyek zsiros deszkát enni,lilahagymával:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!