Milyen feltéttel szereted enni a lángost?
Figyelt kérdés
Én fokhagymás-sajtos-tejfölösen:) Nemsokára fogok is, most készül:D2010. okt. 2. 18:28
1/40 anonim válasza:
Sajt + tejföl. A fokhagymát nem szeretem.
2/40 anonim válasza:
vajkrém + nutella... próbáld ki! Hihetetlen milyen finom... Esetleg ehetsz mellé egy kis csemegeuborkát ;)
3/40 anonim válasza:
én is úgy,ahogy a kérdező,de bárhogy megeszem :D mármint ha ebből a 3-ból csak 2 vagy 1 dolog van rajta,meg magába is finom :)
nutellával vajkrémmel és uborkával viszont biztos nem enném fúúúj
4/40 anonim válasza:
A másik nagy kedvencem a zsíros kenyér nutellával :DDDD
Nem tudjátok ti mi a jó... xD
5/40 anonim válasza:
sajtos-tejfölös
ketchup-ös
éhes lettem : )
6/40 anonim válasza:
háát én is amit a kérdező írt az a favorit és amit a bátyám talált ki még régebben!
Sült husit felvágta friss csilivel és tartár mártással összekeverte!És ezt tette rá a lángosra!Egyszerűen olyan finom volt hogy nő létemre megettem 3 lángost:)
1et így a másikat is így csak tettem rá sajtot a harmadikat pedig sajtos-tejfölös-fokhagymás változatban...
7/40 anonim válasza:
Én simán jóó fokhagymásan sajt-tejföl nélkül. :D
Nekem így az igazi.
8/40 anonim válasza:
Vagy simán sósan, jó fokhagymásan. Vagy a fokhagymás-sajtos-tejfölös változat. Hm... fincsi.
9/40 anonim válasza:
fokhagyma, esetleg tejföl rá :) bár a mogyórdi aquaparkban nagyon finom sajtot tettek ismerősömékre, azt egészen megkívántam :D
10/40 anonim válasza:
Nekem is az a kedvencem, mint neked, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!