Milyen feltéttel szereted enni a lángost?
Figyelt kérdés
Én fokhagymás-sajtos-tejfölösen:) Nemsokára fogok is, most készül:D2010. okt. 2. 18:28
11/40 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
aki meg velem ért egyet annak duplán kössszzííí:D(L)
2010. okt. 2. 19:21
12/40 anonim válasza:
Balcsin, strandon ettem legutóbb, úgy kb 4 éve.Nagyon rosszul legttem tőle, azóta rá sem tudok nézni.Pedig előtte én is szerettem.
13/40 anonim válasza:
Én úgy ahogy te :D
Másra rá se nézek. Ezek az újak mint virslis káposztás, főleg az édesek hát fujj, nekem ezek mind kreálmányok, közük sincs a lángoshoz..
14/40 anonim válasza:
18:47 - Különbözők az ízlések, ami neked jó, nem biztos, hogy másnak is, nekem a lángos sós tészta, sós-fűszeres feltéttel az igazi, ha édes a feltét, az már hasonló (nem pont ugyanolyan, édesebb) tésztával fánk. Ez az én ízlésem, de neked lehet más, viszont egy ismerősöm mesélte, hogy a horvát tengerparton csak édes feltéttel volt lángos, nem kaptak egy jó hagymás-tejfölös-sajtost, úgyhogy inkább ették feltét nélkül megsózva.
15/40 anonim válasza:
Kell nekem fokhagymás-sajtos-tejfölös lángos!! Most! Hallod kérdező?:-))
16/40 anonim válasza:
Úúúúú!
Ez állatkínzás! :) Csak úgy csorog a nyálam, mint Pavlov kutyájának.
Én is pont úgy szeretem, ahogy te. Egyél helyettem is! :)
17/40 anonim válasza:
UTÓLSÓ : csinálj magadnak ,családodnak
1 óra múlva eheted
19/40 anonim válasza:
sok tejföl, sok fokhagyma, rengeteg sajt :D
20/40 anonim válasza:
fokhagyma, sajt, tejföl, sonka vagy virslikarikák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!