Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Akiknek spórolni kell az...

Akiknek spórolni kell az ételen adnának tippeket hogy mit esznek egész nap? És hogy bírják az életet kevés ennivalóval?

Figyelt kérdés

Aki mondjuk létminimumon van és mondjuk albérletet is fizet, egyáltalán hogy nem hal éhen?

Pár hónapja nagyon rossz helyzetben vagyok mert egy ideje nincs munkám és már hamarosan elfogy a pénzem.

Van hogy csak sima főtt tésztát eszem egy nap…

Teljesen mindegy hogyan próbálok spórolni, 3000 Ft így is elmegy egy nap ételre és meg így is éheznem közben hetek óta….

Az anyámmal élek együtt de ő vagy alig eszik, vagy eldugja előlem a dolgokat, mert sosincs semmi itthon, csak max pár alap dolog, tészta, rizs, krumpli, ennyi. Ő sosem főz, meg akkor sem mikor másfél évig nem dolgozott.

Súlyos depresszióval meg pánikbetegséggel vagyok itthon jelenleg, nem tudom mikor fogok újra tudni munkát találni vagy dolgozni.

Pár hónapja már minden nap remegek, csontsovany lettem, mert muszáj az ételen spórolni. Vannak napok amiket ki is hagyok és csak puffasztot rizst eszem egész nap.

Hogyan lehetne max 1500 forintból megúszni egy nap?

2023. jan. 5. 13:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk nekem most esett le, hogy ha gluténérzékeny vagy, akkor hogyan eszel "sima főtt tésztát"? Mert az is glutén... mostmár kicsit kamunak tünik ez nekem...
2023. jan. 6. 00:29
 22/26 anonim ***** válasza:
97%

Igen, ez nekem is feltünt....és emiatt nekem is kicsit kamunak tűnik...

Na, mindegy,azért még 1 jó tanács,ne napban számold az elkölthető pénzt,hanem hétben.Írj listát azon a héten milyen 2-3 főételt eszel,nagyjából számold ki, hogy a reggeli-vacsorával együtt mit kell venned, hogy kigyere 1 hétre...Úgy gondolom,hogy átlagosan 15000-ből /hét 1 személyre elég kell legyen.

Jó, az első vásárlás kicsit több lesz,a hosszantartó cuccok miatt(olaj,gm. liszt stb.), de utána be tudod állítani a keretet.

2023. jan. 6. 00:42
 23/26 A kérdező kommentje:

21, folyton ez a kamu kérdés függőség itt… mivel az anyám is glutenerzekeny, kap pár ezer forint állami támogatást is, mivel az övé sokkal rosszabb mint az enyém és ezért szinte mindig van itthon kukoricalisztes tészta…nekünk az a sima tészta. azt szoktam enni magában, vagy olajjal. Most hogy a sajt 1300 Ft, így azt már nem veszek…

De egyébként én a hasmenés ellenére is néha bevállalom a durum tésztát is…

2023. jan. 7. 04:21
 24/26 A kérdező kommentje:
Amúgy a modiknak köszi a semmit. Lehet itt jelenteni, nem lesz eredménye
2023. jan. 7. 04:21
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

De ha azt írod, van nap, hogy csak főtt tésztát eszel meg ki is hagysz napokat, akkor hogy a tökömbe költesz 3 ezret?

Abszurd, amit írsz, aztán csodálkozol, hogy kamusnak hívnak.

Egy tál lencsefőzelék ebédre-vacsorára 1-1- darab tojással nincs összesen 1000 forint, és semmi gluténmentes cucc nem kell bele.

2023. jan. 7. 06:25
 26/26 A kérdező kommentje:

Az elmúlt pár hétben, 2 hónapban kezdtem a spórolást, mert kellett. Plusz a depresszionak vannak olyan szakaszai amikor csak 2 db kekszet ettem napokig, akkor nyilván nem költöttem 3000-t 🤦🏼‍♀️

Csak akkor meg lefogytam 46 kilóra.

Ha normálisan próbálok meg enni akkor meg több is lenne mint 3000.

Ezen a szaros fórumon senki sem segíteni akar csak kötekedni meg bántalmazni hogy levezesse a feszkot

2023. jan. 7. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!