Akiknek spórolni kell az ételen adnának tippeket hogy mit esznek egész nap? És hogy bírják az életet kevés ennivalóval?
Aki mondjuk létminimumon van és mondjuk albérletet is fizet, egyáltalán hogy nem hal éhen?
Pár hónapja nagyon rossz helyzetben vagyok mert egy ideje nincs munkám és már hamarosan elfogy a pénzem.
Van hogy csak sima főtt tésztát eszem egy nap…
Teljesen mindegy hogyan próbálok spórolni, 3000 Ft így is elmegy egy nap ételre és meg így is éheznem közben hetek óta….
Az anyámmal élek együtt de ő vagy alig eszik, vagy eldugja előlem a dolgokat, mert sosincs semmi itthon, csak max pár alap dolog, tészta, rizs, krumpli, ennyi. Ő sosem főz, meg akkor sem mikor másfél évig nem dolgozott.
Súlyos depresszióval meg pánikbetegséggel vagyok itthon jelenleg, nem tudom mikor fogok újra tudni munkát találni vagy dolgozni.
Pár hónapja már minden nap remegek, csontsovany lettem, mert muszáj az ételen spórolni. Vannak napok amiket ki is hagyok és csak puffasztot rizst eszem egész nap.
Hogyan lehetne max 1500 forintból megúszni egy nap?
Ja 3000 ft teljesen normalis egy nap, nem spórolás.
Én pl ilyeneket eszek egy nap,és nem spórolok: reggeli 1 croissant (300 ft), kakaó (nyilván mindig van otthon tej szóval kb 100 ft). Ebédre interfoodtól rendelek (1200 ft). Vacsorára szendvics (zsemle 150 ft, vaj, sajt, paprika összesen kb 300 ft). Meg nasinak mondjuk szelet csoki, túrórudi stb.. 300 ft.
Szóval még 3000 ft-ot sem költök el egy nap..
Havi 90-93 ezerből csontsovány vagy és remegsz? Gratulálok, mert ehhez is kell "tehetség"!
Keress a neten spórolós recepteket! Én már unom ezredszerre leírni itt az étrendemet, ami sokkal kevesebből jön ki mint havi 93 ezer és normálisan, egészségesen, bőségesen étkezem.
8, mondjuk azért mert glutén érzékeny vagyok, többen is a családból én évek óta nincs itthon kenyér…
Hát nem tudom hogy napi 3000 forintból sokan hogy dolgoznak fizikai munkát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!