Mi lesz a karácsonyi menü nallatok?
Figyelt kérdés
Nálunk anyukám, és nagyim főznek.
Ma azaz 24-én: Rántott hal, töltött káposzta, Halászlé, dios-makos bejgli.
Holnap(25-én): rántott hús, töltött karaj sajtal sonkával, fasírt, francia saláta. Rizibizi. Mirinda szelet.
26-án hétfőn: tyukhusleves, marha pörkölt nokedlival...
21/F-vagyok.... Kellemes ünnepeket kívánok nektek <3 ♡♡
2022. dec. 24. 12:54
1/17 anonim válasza:
Semmi extra, mint egy szokásos szombati napon, max ha nyitva a pizzéria rendelünk pizzát.
2/17 anonim válasza:
Töltött káposzta, rántott hús petrezselymes-kukoricás rizzsel, apámnak bejgli. Ezek mára és holnapra.
3/17 anonim válasza:
Töltött káposzta, ricottás-spenótos pulykamell, gombával töltött karaj.
4/17 anonim válasza:
Nálatok.*
Mi ma egész nap halászlét zabálunk, holnap meg anyukám karácsonyi ételeit. Nyamm
5/17 anonim válasza:
1-es, hol élsz te? Nálunk semmilyen étterem nincs nyitva.
6/17 anonim válasza:
Pufirízs, vigyázni kell az alakomra, max eszek mellé répát. De ilyen kalóriadús ételeket kerülök. Süteményt még fényképen sem akarok látni. Este meg edzés.
7/17 anonim válasza:
Halászlé, töltött káposzta, rántott hús, bejgli és hókifli 😃
8/17 anonim válasza:
Tárkonyos raguleves, sült libacomb krumplipürével és friss salátával, gesztenyepüré, bejgli, zserbó. Holnap töltött káposzta. Hétfőn a maradékok; akinek nem tetszik, talál kenyeret és vajat a hűtőben :)
9/17 anonim válasza:
5: Amennyire hallottam ma este pont rengetegen szállítanak ki éttermek, szóval ebből sejtettem hogy a pizzéria is nyitva lesz, vagy legalábbis a kiszállítás ugyanúgy menni fog. Egy telefont megér ha úgy van.
10/17 anonim válasza:
Semmi. Abban reménykedtem, hogy 24.-én nyitva lesz valami gyorsétterem, de a városunkban szó szerint minden zárva 1 hely kivételével, ahol már nem vesznek fel rendelést. xD Felújítás miatt meg nem tudok főzni, szóval majd nemsokára vadászok valami pékárut kisboltból
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!