Mi lesz a karácsonyi menü nallatok?
Figyelt kérdés
Nálunk anyukám, és nagyim főznek.
Ma azaz 24-én: Rántott hal, töltött káposzta, Halászlé, dios-makos bejgli.
Holnap(25-én): rántott hús, töltött karaj sajtal sonkával, fasírt, francia saláta. Rizibizi. Mirinda szelet.
26-án hétfőn: tyukhusleves, marha pörkölt nokedlival...
21/F-vagyok.... Kellemes ünnepeket kívánok nektek <3 ♡♡
2022. dec. 24. 12:54
11/17 anonim válasza:
Semmi karácsonyit. Úgy döntöttem teljesen kimaradok a karácsonyból. Utána is lesz élet, és akkor is enni kell.
13/17 anonim válasza:
Amíg élt anyukám és ő főzött, addig én is szívesen dicsekedtem a karácsonyi menüvel.
14/17 anonim válasza:
Száraz kenyér, csapvíz. Magyarországon Fidesz van, nem Karácsony.
15/17 anonim válasza:
rakott krumpli és desszertnek tejberizs lett volna, ha lett volna árstoppos burgonya, tej és tojás a boltban, de így csak álom maradt
16/17 anonim válasza:
hiába mondtam anyumnak hogy nem eszek a töltött combból nem érdekelte és nem csinált mást, sütöttem mirelit krumplit rántott sajttal
17/17 anonim válasza:
Mi 24-én és 25-én is többféle halat ettünk petrezselymes krumplival, és tartárral, 26-án pedig lesétáltunk a mekiig, kellett egy kis mozgás és megkívántuk :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!