Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy kéne ízesíteni a zabpelyh...

Hogy kéne ízesíteni a zabpelyhet hogy meg tudjam enni? Áztassam reggelig valamiben?

Figyelt kérdés
Utálom a zabpelyhet. Semmilyen íze nincs. Adjatok már tippeket hogy ehetném meg. Erőltetni kéne, állítólag egészséges. Ha igaz.
2022. dec. 14. 23:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell erőltetni, ez marhaság.

Én sohasem eszem, mert még a gm verziót sem bírja a gyomrom.

Rostnak ott a gyümölcs meg zöldség.

2022. dec. 15. 08:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Én csak minimális vízzel keverem össze, kb. amennyit néhány másodperc alatt felszív. Mostanában fahéjjal ízesítem, és teszek rá még mazsolát, esetleg mogyorót, és egy kis mogyoróolajat, de néha sósan eszem, és az első két összetevő kimarad. Egyél még babot is, abban is van rost bőven, még fehérje is. Ezek a rostdús dolgok általában egyébként a szokásosnál egy kicsit több gázt termelnek...
2022. dec. 15. 13:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!