Halálosan unom ezeket a szokásos reggeliket. Mit ehetnék helyettük?
Figyelt kérdés
Egész életemben ugyanazokat ettem reggelire, és már nem tudok mit kitalálni, de ezeket rettenetesen unom már, gyakorlatilag már felfordul a gyomrom tőlük. Igyekszem egészségesen étkezni.
Amiket unok:
szendvics (vaj/margarin, sonka, sajt,zöldségek)
Zabkása, müzli, bármilyen ízben, gyümölcsökkel, fahéjjal
Tojásos ételek (a tojástól már szabályosan rosszul vagyok)
Tejeskávé és a reggeli italok változatai
Hiába variálom a zöldségeket, tojásos ételeket, akkor is ugyanazt eszem, csak más formában.
Gyümölcsöt próbáltam még magábab, de így nagyon megdobja a cukrom, ha reggelire eszem.
Te mit eszel reggelire?
2022. dec. 14. 12:26
11/14 anonim válasza:
Esetleg nézd meg más országok reggeli szokásait. Japán és Kína érdekes lehet. Japánban grillezett hal, pácolt zöldségek, rizs vagy sült részta, miso leves (vagy csak nevezzük simán levesnek). Igen, ez nálunk igencsak ebéd és vacsora, de fene tudja, nem árt a változatosság. Nem nagy adagot esznek ezekből (egy étkezés tartalmazhatja ezeket), mindenből egy kicsit.
12/14 anonim válasza:
Amit én szoktam mostanában enni: pár szem krumpli héjjastól, 7 percig mikrózva, majd negyedelve-kockazva mérettől függően. Vajon vagy olajon ropogósra pirítva. Hangulattol fuggoen megy rá lencse, feta es petrezselyem, vagy paradicsom, paprika ésegy kis füstölt, csípős pirospaprika, vagy tejföl és újhagyma
14/14 anonim válasza:
Ha nem akarsz sutogetni akkor neha-neha vehetsz peksutemenyt is, pl. croissant, sosperec, pogacsak stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!