Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Halálosan unom ezeket a...

Halálosan unom ezeket a szokásos reggeliket. Mit ehetnék helyettük?

Figyelt kérdés

Egész életemben ugyanazokat ettem reggelire, és már nem tudok mit kitalálni, de ezeket rettenetesen unom már, gyakorlatilag már felfordul a gyomrom tőlük. Igyekszem egészségesen étkezni.

Amiket unok:

szendvics (vaj/margarin, sonka, sajt,zöldségek)

Zabkása, müzli, bármilyen ízben, gyümölcsökkel, fahéjjal

Tojásos ételek (a tojástól már szabályosan rosszul vagyok)

Tejeskávé és a reggeli italok változatai

Hiába variálom a zöldségeket, tojásos ételeket, akkor is ugyanazt eszem, csak más formában.

Gyümölcsöt próbáltam még magábab, de így nagyon megdobja a cukrom, ha reggelire eszem.

Te mit eszel reggelire?

2022. dec. 14. 12:26
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Túrókrémeket szoktam még csinálni, de a túró számomra olyan, hogy csak a változatosság kedvéért gyűröm le, egyébként nem nagyon szeretem.
2022. dec. 14. 12:27
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Imádjuk a lapcsánkát (vagy hívják tócsninak is) reggelire. Akár magában, akár tejföllel, sajttal

Aztán szoktam csinálni egybesült "hotdog"-ot, ami leveles tésztába tekert virsli, sajttal a tetején, sütőben megsütve.

Aztán: bundás kenyér, melegszendvics /sonkás, vagy szendvicskrémes + sajt/, sült virsli, tonhalkrémes kenyér, pizzás-sajtos csiga.

2022. dec. 14. 12:37
 3/14 A kérdező kommentje:
Szuper ötletek, köszönöm szépen :)
2022. dec. 14. 12:42
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Még eszembe jutott, ha csak sós reggeli érdekel, tojást kivéve:

- körözöttes szendvics

- juhtúrós lepény (olyan, mint a krumplilángos szárazon pirítva)

- tortilla bármivel töltve

- pirított sajtos szendvics

Innivalónak:

- citromos tea

- kakaó

- vaníliaturmix

- karamellás tej

- banánturmix

2022. dec. 14. 12:43
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát én simán eszek főtt ételt reggelire. Tegnap pl. maradék sült csirkeszárnyat ettem hidegen, sült zeller hasábokkal. De ettem már reggelire csontlevest sok zöldséggel meg tésztával. Volt már maradék tejberizs is. Nem kell ragaszkodni a megszokotthoz, hogy csak bizonyos dolgokat eszünk reggelire.
2022. dec. 14. 12:49
 6/14 anonim ***** válasza:
84%

Sosem azt nézem, hogy papíron milyen étkezésnek kellene lennie, azt eszek amit megkívánok és elérhető.

Ma pl még csak az előbb ezzem 1 szaloncukrot, majd 2 felé eszek túróstáska féleséget, aztán na már lehet semmit

2022. dec. 14. 13:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Alapban nem kívánom a reggeli felkelést követő evést, viszont a gyógyszereimhez elő van írva, ezért muszáj.

Így aztán nálam a reggeli szinte mindig ugyanaz:

2 vékony szelet vajas pirítós, citromos tea. Ha nem megyek emberek közé, akkor megszórom fokhagyma granulátummal.

11 felé megéhezem, de akkor már konkrét elképzelésem van, hogy mit ennék és azt eszem.

Ebéd elcsúszik 2-3 közé, uzsonna csak gyümölcs 5-6 között, vacsora 8-9 óra felé. Nálam ez így teljesen bevált, nem vagyok éhes, nem vagyok elhízva.

Mindezt azért írtam ilyen részletesen, hogyha nem kívánod a reggelit, akkor nem is vagy éhes és akkor nem kell enned! Semmi nincs kőbe vésve.

2022. dec. 14. 14:23
 8/14 A kérdező kommentje:

Hálás köszönöm ezt a sok valóban hasznos választ, remek ötleteket írtatok! :)

El is mentem őket

2022. dec. 14. 14:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én azt eszek, amit megkívánok.

Most pont szendvics-periódus van.

De pirítós bármivel, kukoricapehely, sk zabszelet gyümölcsökkel, banánpalancsinta, bundáskenyér, leveles tésztába tekert pl virsli, mini croissant...

2022. dec. 14. 14:37
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szendvicskremek:

Zöldborsó, feta, friss menta osszetorve.

Grillezett paprika dioval leturmixolva

Maradék lencsefőzelék baconnal letakarva, sütőben atsutve

2022. dec. 14. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!