Baratom kint hagyta ejszakara a TOJASOS etelt, megennetek meg?đ
Ilyen rakott besameles sonkas tesztat csinaltunk, a sonka miatt nem aggodok, abban tobb foldrol osszekapart piszok lehet, mint hus, de a tetejere fott tojas szeleteket raktunk. En elaludtam tegnap koran, meg forro volt az etel, kint volt a pulton, most reggel lattam, hogy a sutobe rakta csak be, nem a hutobe.
Vendeglatasban dolgozott, miert csinalja ezt?đ Lehetek szalmonellas a tojastol, inkabb szedjem le rola? O fixen meg fogja enni, multkor csinalt labasban egy nagy adag teat, az is egy hetig kb a pulton volt, nem rakta hutobe es abbol ivott folyamatosan, hiaba mondtam, hogy a peneszgomba mar azelott kialakul, hogy te latnad azt, neki teljesen 8, mindent megeszik, megiszik ami nem rohad lathatoan.
Szoval mi legyen a tojassal? :(
7-8 vagyok, köszi a lepontozåst!
Mivel az eddigi vĂĄlaszolĂłk nem hĂvtĂĄk fel a figyelmet a tĂ©szta ilyen tĂĄrolĂĄsĂĄnak a veszĂ©lyeire, Ă©s ezzel sikerĂŒlt bizonyĂtaniuk a totĂĄlis dilettantizmusukat, Ăgy egy ilyen tĂĄrsasĂĄgban a lepontozĂĄst dicsĂ©retnek veszem! :D
Az meg kĂŒlönösen ironikus, hogy mĂ©g ti kritizĂĄljĂĄtok a kĂ©rdezĆt a hozzĂĄ nem Ă©rtĂ©se miatt, pedig ezek alapjĂĄn pont annyira vakon vagytok mint Ć! :D)))
"Szakacskent dolgozott."
RemĂ©lem a hangsĂșly a mĂșl idĆn van... Ăgy is bĆven fel van hĂgulva a szakma olyanokkal, akik tĂ©vĂ©bĆl tanultak "fĆzni" nincs szĂŒksĂ©g az ilyen rĂ©tegre.
Ădvözlettel: egy mĂĄsik szakĂĄcs, aki Ă©rt is a szakmĂĄjĂĄhoz.
Igen, Ă©n is mindent kinn hagyok, hacsak nem 38 fok van a lakĂĄsban.
Egy Ă©jszakĂĄt kibĂr, mĂ©g egy tejszĂnes tĂ©szta is, Ă©s a pizzĂĄt pl sohasem tesszĂŒk hƱtĆbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!