Aki használ kenyérsütő gépet, annak hogy vált be?
Figyelt kérdés
Finom kenyeret lehet sütni vele? Jóval gazdaságosabban jövök ki, ha megsütöm magamnak, mintha megveszem a boltban az egyre dráguló kenyeret?2022. dec. 9. 13:27
11/15 anonim válasza:
Nekünk Tefal van, nagyon szeretjük. Finom kenyeret süt, a lisztekkel, hozzávalókkal szoktam variálni, most már egyáltalán nem veszünk bolti kenyeret (3 éve).
12/15 A kérdező kommentje:
Én már rohadt drágának tartom a 800 ft-os kenyeret. És ez csak emelkedni fog.
2022. dec. 9. 16:19
13/15 anonim válasza:
Én nagyon ügyetlen lehetek, mert nekem egyetlen egy sem sikerült soha. Ki is dobtam. Az sem tetszik, hogy a gépben öt „alja” van, és a lapát is egy nagy lyukat üt a közepén.
Sütőben több sikerrel járok.
14/15 anonim válasza:
Lányok, a nektek hogyan volt be, abban nincs benne a sehogy? 13. válasz?
Nekem sem jön be a gép, függetlenül a sikertől. Legfeljebb dagasztásra használom.
15/15 issti válasza:
10 éve csak otthoni kenyeret eszünk.
Jó gépet kell venni és ízlésünknek való receptet használni.
Mindig olcsóbban jön ki az otthoni, és egész más világ.
Ha nem szaladtak volna el az árak, akkor is géppel sütnénk.
De ugye ízlésről kár vitatkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!