Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Aki használ kenyérsütő gépet,...

Aki használ kenyérsütő gépet, annak hogy vált be?

Figyelt kérdés
Finom kenyeret lehet sütni vele? Jóval gazdaságosabban jövök ki, ha megsütöm magamnak, mintha megveszem a boltban az egyre dráguló kenyeret?

2022. dec. 9. 13:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%

Mi nem annyira régen vettük, imádjuk. Finom kenyeret lehet benne sütni, még a 3. napon is puha. (Utána nem tudom, addigra elfogy. :D)

Szeretjük mert nem csak kenyérhez jó, hanem mindenféle kevert, kelt tésztában tud segíteni (van rajta csak dagasztás+kelesztés funkció).

Pénzben nem igazán tudom, mi nem amiatt vettük úgyhogy rakunk bele magokat, teljes kiőrlésű lisztet stb, így nem hiszem hogy olcsóbb mint a bolti.... De az alap fehér kenyér biztosan, a legtöbb összetevő jelenleg ársapkás.

2022. dec. 9. 13:34
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2022. dec. 9. 13:46
 3/15 anonim válasza:
78%
Nekünk évek óta van. Nagyon bevált, ajánlom neked is!
2022. dec. 9. 14:00
 4/15 anonim ***** válasza:
88%

Nekem pont nincs, de sok barátnőmnek igen.

Eleinte a sütéshez is használták, de hamar abbahagyták. A dagasztáshoz - kelesztéshez használják, de utána sütőlapon a rendes sütőben sütik meg a kenyeret. Mert akkor ropogós, valódi kenyér lesz. Nem ilyen kocka-puha.

2022. dec. 9. 14:00
 5/15 anonim ***** válasza:
74%

Nekünk a gépben is ropogós. Állítható hogy mennyire pirítsa meg a kérget. :)

Elfelejtettem írni, tefal gépünk van.

(#1 voltam)

2022. dec. 9. 14:03
 6/15 anonim ***** válasza:
70%
Édesanyámnak vettem ajándékba, párszor használta, csak hogy kipróbálja, aztán csak porosodott. Aztán megörököltem, használtam párszor, csak hogy kipróbáljam, aztán csak porosodik nálam is... A kenyérrel nincs baj, csak nem eszek sokat, meg bő 3 óra amíg elkészül.
2022. dec. 9. 14:04
 7/15 anonim ***** válasza:
79%
A férjem azt szereti benne, hogy be lehet programozni, így reggelre készül el a friss kenyér. Neki a frissen sült kenyér a mániája, de utál reggeli előtt boltba menni.
2022. dec. 9. 14:26
 8/15 anonim ***** válasza:
63%
Eleinte használtuk,de kb másfél éve be se volt indítva.Hamar megpenészedik a kenyér,és a miénk a sarokba nem keverte el a tésztát.Szabályossan a sarokba sült liszt volt.1 lapátos.Most bagettokat sütünk,mert nem kell dagasztani csak összekeverni és 2x áthajtani.Azt lefagyasztjuk és mikor kiengedjük olyan mint a friss.😀
2022. dec. 9. 14:47
 9/15 A kérdező kommentje:
Szerintem holnap veszek egyet.
2022. dec. 9. 14:49
 10/15 anonim ***** válasza:
31%

8-as vagyok.

Jóvan,de egy évig fogod használni!😛

2022. dec. 9. 14:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!