Lesz valami bajom ettől az ételtől?
Nagyon mérges vagyok, mert utólag jöttem rá hogy átvágtak, és nagyon remélem nem lesz etelmergezes a vége.
Tegnap egy napi menüs helyről hoztam el kaját, melegítőben volt, lecsós rizs (vegán). Megkérdeztem, hogy ma (tegnap) keszültek-e az ételek, hogy másnap (ma) is fogyaszthatóak-e, mert nagy adagot adtak. A pultos állította h9gy igen, biztonsaggal fogyasztható. Mára a felét a kajának eltettem, és most ettem meg ebédre. De raneztem megint a napi menüre, és akkor láttam,hogy ez az étel MULT PENTEKEN volt a napi menüben! És hétfő délután még csak-csak ujramelegitve jó, és azért nem lett tőle mára bajom, de én tegnap hűtőbe tettem és ma újramelegítettem,így az is érthető miért volt benne kemény a rizs :(
Szerintetek tuti egy jó etelmergezes ettől (ujramelegítés, több napos, a rizs állaga is megvaltozott), vagy lehetséges jogy nem lesz bajom az eteltol? Ha végig hűtve lett volna nem félnék, de így most rettegek hogy bajom lesz holnapra :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!