Az amerikai katonák hogyhogy nem híznak el ilyen mennyiségű ételtől?
Nem kötelező az egészet megenni... Mindenki annyit eszik, amenniyre szükségét érzi.
Van egy csomó kaja az otthonodban is, de attól nem eszel meg mindent egyszerre.
Nem tudom, mikor mennyi a katonák energiaigénye, de 6000 kcalnál sokkal több is kellhet egy embernek bizonyos szituációkban (jó, az elég extrém és kevés ilyen ember van, de azért ez nem egy aberráltan nagy kalóriaigény igen komoly fizikai igénybevétel esetén).
A többiek is jó dolgokat írtak szerintem... Nyilván biztosítani akarják, hogy mindenkinek, mindig nagyjából elég legyen az ételmennyiség, nehogy már ez legyen a szűk keresztmetszet, az igen szerencsétlen dolog lenne.
12 óra könnyű/közepes fizikai munka mellett, 2ezer kalória az semmi, testsúlytól függően persze.
Egy irodai melósnak persze megdöbbentő és nehezen elfogadható ez a kérdés, de ha levenné a kosztümöt, öltönyt, és felhúzná a bakancsot, menetfelszerelést, és irány a párás erdőben való menetelés, vagy 30+ fokban való emelkedőn való gyaloglás rájönne a számok fontosságára.
Nem hiába látsz egy multinál, fizikai dolgozót tartalmasabban enni, míg egy irodai valaki beéri egy szelet rántott karajjal, fél adag rizzsel..
Nézd meg, hogy edzenek! Én attól izomlázat kapok, ha nézem. Ráadásul akkora darab, csupa izom ember a többség, akinek 3000 kcal meg se kottyan.
Az izom ugye köztudottan több kalóriát éget nyugalmi állapotban is.
Csak egy sima járőrszolgálatot teljesíts abban a felszerelésben! Sokan felállni sem tudnának benne.
Nem irodistákról beszélünk, akiknek a napi legmegerőltetőbb mozgás a parkolóból 50 métert gyalogolni a bejáratig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!