Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy mindig...

Miért van az, hogy mindig ugyanattól az ételtől hányok?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a kukoricás rizst, de 2 honapja valamiert ha azt eszek masnap kihanyom, miert lehet ez? Most megint ettem, es nagyon felek hogy holnap megint hanyni fogok ..

2020. máj. 18. 14:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ki készíti az ételt, honnan van?
2020. máj. 18. 15:03
 2/13 A kérdező kommentje:

Én készítem

Viszont mindig latom mikor kijön a “cucc”, hogy egeszben vannak a kukoricadarabok benne ... Mindket oldalon lyukas fogam van ( :( ) es nem birom nagyon osszeragni, mert olynkor megfajdul ha belemegy... Lehet hogy ez lehet a problema??? Hogy nem ragom ossze?

Mindenesetre azert elokeszitem a lavort holnapra :D

2020. máj. 18. 15:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A kukorica héját nem tudja a szervezetünk megemészteni, így ha a másik úton távozna is észrevehető lenne. Csak azt ugye nem nézegetjük. :)

Nem lehet, hogy epe problémád van? A kukorica kiválthat rohamot, ami görcsökkel és hányással jár.

2020. máj. 18. 15:24
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
Nem lehet, hogy sokáig tárolod az ételt (rizs esetében 24 óra +), és egy picit romlásnak indul, elkezd benne valami bacilus éldegélni és az bántja a gyomrodat?
2020. máj. 18. 15:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod, hogy ez a bajod ... miert erolteted pont a kukoricas rizst?
2020. máj. 18. 16:47
 6/13 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Az, hogy újra- meg újra megeszed.
2020. máj. 18. 18:30
 7/13 A kérdező kommentje:
Lehet hogy epe, mert volt hogy epét hánytam ... Na meg a hasam is nagyon sokszor, mar honapok ota gorcsol alul, kozepen ..
2020. máj. 18. 22:23
 8/13 A kérdező kommentje:
Mert nagyon szereteem :( es mindig az van bennem, hogy mivan ha megsem hanyok .... Ma nem hanytam, viszont mentem felkeles utan egybol a wcre ....
2020. máj. 19. 07:50
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

#3-as vagyok, az epe jobbra és fent görcsöl.

Egyébként a rizs is okozhat allergiát/intoleranciát. Ami szintén hányással, hasmenéssel jár.

Kellene csinálni egy próbát, hogy egyenként is megzavarja-e az emésztésed a két élelmiszer.

Cudar ügy. Fel a fejjel! :)

2020. máj. 19. 07:58
 10/13 A kérdező kommentje:
Ha csak siman kukoricat eszek, semmi bajom. Ha siman rizst eszek, semmi bajom szoval nem ertem
2020. máj. 19. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!