Ha visszakaphatnád a gyerek előtti életedet, visszakérnéd? Ha visszamehetnél az időben, ugyanattól vállalnál gyereket aki most a gyereked apja?
Nem, nem kérném vissza. Igen, az apjának szülnék.
Amit megbántam, hogy nem voltam következetesebb.
Ha ez ilyen könnyen választható lenne, akkor én Slade Wilsontól szeretnék gyereket:D
Viccet félretéve, első gyereknek mindenképp fiút szerettem volna, így is lett, de utólag látom a barátnőimnél, akiknek kislány lett az első, hogy jobban "kordában" tarthatóak, mert a lányok vmiért nem olyan rendetlenek, rosszak, mint a fiúk és az öccsüket és "nevelik". A fiúk ellenben kicsiként többet rosszalkodnak és a kistesót is beleviszik. Bár később jól fog jönni, hogy ott az idősebb báty.
Sokat álmodozom erről..
Sokkoló, hogy 1 rossz döntés tönkre tudja tenni az ember egész életét
Egyedül nevelem , pár hónapos volt mikor az apja másik nőért otthagyott minket , úgyhogy egyértelmű ha tehetném másnak szülnek. De ha másnak szültem volna, akkor nem a gyerekem lenne a gyerekem, tehát így értelmét veszti az állítás.
Szinte minden nap gondolok a régi életemre, segítségem nincs, így nagyon nehéz. Régen volt szabad napom. Most nem hogy szabadnapom nincs , hanem szabad percem sem, évek óta, nagyon nehezen bírom már.
Nagyon szeretjuk a lanyunkat, semmi penzert nem kernem a regi eletem. Kibuliztam magam, nyaraltunk, dolgoztam elotte 7 evet, fosuli...
A ferjemnem szulnek, mert a lanyunk igy tokeletes a tokeletlensegeivel. Viszont hamarabb szulnek. 30 voltam meg epp. A munkat hatterbe tennem. Ezt csinalnam maskepp csak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!