Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha visszakaphatnád a gyerek...

Ha visszakaphatnád a gyerek előtti életedet, visszakérnéd? Ha visszamehetnél az időben, ugyanattól vállalnál gyereket aki most a gyereked apja?

Figyelt kérdés
Mi az amit megbántál a gyermekvállalással kapcsolatban ?
2018. nov. 24. 11:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%

Nem kérném vissza, én kifejezetten boldogabb vagyok gyerekkel, mint gyerek előtt. Nem az, akkor is jó volt, de most még jobban érzem magam, nagyon sokat változott az életem a hatására jó értelemben.

Igen, a gyerekem apjától vállalnám újra. Csodálatosan jó férj, ugyanilyen jó apa, tényleg nagyon szerencsésnek érzem magam vele. Olyannyira így gondolom, hogy nemsoká érkezik a második közös gyerkőc :)

Eddig nem bántam meg semmit, 3,5 éves a kislányom, simán csinálnék így minden újra.

2018. nov. 24. 13:37
 12/16 anonim ***** válasza:
64%

6,3 éves és 5 hónapos lányok.nem kérem a régi életemet és a férjemnek szülnék ujra.

Még az sem baj,hogy az elsö lányunk hamarabb érkezett mint terveztük,még utazgattunk volna,de végül 26 évesek voltunk mikor érkezett.

2018. nov. 24. 13:52
 13/16 anonim ***** válasza:
21%
Igen, vissza kérném. Nem, nem szulnek neki
2018. nov. 24. 14:21
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem kernem vissza, de nehanapjan baromira hianyzik.

Ugyanattol vallalnek (ferjem), jo apa.

2018. nov. 24. 15:52
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért vannak lepontozva a válaszok?
2018. nov. 24. 16:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Apának jó 3 gyerkőc

Férjnek társnak régimódi!😪

2021. szept. 14. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!