Ha visszakaphatnád a gyerek előtti életedet, visszakérnéd? Ha visszamehetnél az időben, ugyanattól vállalnál gyereket aki most a gyereked apja?
Nem kérném vissza, én kifejezetten boldogabb vagyok gyerekkel, mint gyerek előtt. Nem az, akkor is jó volt, de most még jobban érzem magam, nagyon sokat változott az életem a hatására jó értelemben.
Igen, a gyerekem apjától vállalnám újra. Csodálatosan jó férj, ugyanilyen jó apa, tényleg nagyon szerencsésnek érzem magam vele. Olyannyira így gondolom, hogy nemsoká érkezik a második közös gyerkőc :)
Eddig nem bántam meg semmit, 3,5 éves a kislányom, simán csinálnék így minden újra.
6,3 éves és 5 hónapos lányok.nem kérem a régi életemet és a férjemnek szülnék ujra.
Még az sem baj,hogy az elsö lányunk hamarabb érkezett mint terveztük,még utazgattunk volna,de végül 26 évesek voltunk mikor érkezett.
Nem kernem vissza, de nehanapjan baromira hianyzik.
Ugyanattol vallalnek (ferjem), jo apa.
Apának jó 3 gyerkőc
Férjnek társnak régimódi!😪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!