Miért pakolásznak csúcsidőben?
Figyelt kérdés
ALDI-ban nem lehet normálisan vásárolni, mert minden sort folyamatosan pakolásznak az undok dolgozók! semmihez nem lehet hozzáférni! ők vannak megsértődve, ha valamit próbálok becserkészni! ráadásul az egyik hölgy szerelmes belém, mindíg elfordul ha meglát! szigetszentmiklós csepeli úti bolt!2022. nov. 26. 15:55
2/28 anonim válasza:
Gondolom ha nyitás előtt akarnák feltölteni a polcokat akkor korábban kellene bemenni azt meg nem akarja fizetni a cég. .
3/28 anonim válasza:
Akkor nyissanak később. Baaa, el kéne mennem ilyen izének, kreatív menedzsernek mondjuk.
4/28 anonim válasza:
Nem csak ALDI, én a többi boltban is ezt tapasztalom.
5/28 anonim válasza:
#4: Csak van, ahol van annyi hely a polcok között( Tesco, Auchan), hogy ők is elférjenek rendesen meg én is. Aldi meg Lidl pl. nem ilyen (felénk).
6/28 anonim válasza:
Szerintem részben ezért olcsóbb kategória az Aldi. A dolgozók munkaidőben, a többi dolguk között feltöltik a polcokat.
Ha nagyon zavar, menj pl az Intersparba. Az drágább, de nem pakolásznak.
7/28 anonim válasza:
Minden boltban pakolásznak, ha meg nem pakolásznak, akkor a többi vásárló között lesz mindig olyan, aki úgy téblábol a kosarától két méterre, hogy esélyed sincs megkerülni. A bolti dolgozóval könnyebb a helyzeted, mert nincs bedugva a fülük és nem kell 10 percet várni rájuk miközben már háromszor próbáltál szólni udvariasan.
Nekem az a tapasztalatom, hogy amíg előzékeny és udvarias vagy a bolti dolgozókkal, addig készségesek és igyekeznek segíteni.
8/28 anonim válasza:
Menj akkor a Metroba ott a targoncák között kell ugrálnod.
9/28 A kérdező kommentje:
#8 oda valami vállalkozói kártya kell ha jól tudom?
2022. nov. 26. 17:58
10/28 anonim válasza:
9. Már bárki csináltathat metro kártyát nem csak vállalkozók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!