Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szokott valaki saját kaját...

Szokott valaki saját kaját vinni moziba?

Figyelt kérdés
Ahová mi járunk, ott a nachossal és popcornnal kimerül a kínálat, pedig régen sokkal több mindent lehetett venni. Én pedig egyikért sem vagyok különösen oda, néha eszem max. egy kis popcornt, de nem a kedvencem. Gondolkodtam, hogy van-e aki visz magával kaját, és esetleg azt eszi a film alatt. Szeretünk mozizni, és régen gumicukrot és egyebeket is lehetett kapni, az tök jó volt, gondolkodtam rajta, hogy legközelebb ilyeneket viszek magammal, nyilván mindent úgy, hogy ne legyen hangos és könnyen, halkan lehessen megenni!? Vélemény?

2022. okt. 31. 00:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
42%
Elpattant egy húr:)))
2022. okt. 31. 14:12
 22/23 A kérdező kommentje:

Nem is igazán értem a felháborodott, mindenkinél nagyobbra tartom a saját véleményem stílusú válaszokat, elege nem azt kérdeztem, hogy mit gondolnak a moziban evésről, hanem, hogy van e még olyan, aki így oldja meg... :D Nem pörköltet akarok vinni, mert nincs pénzem a nachosra a moziban, hanem olyan kaját, amit szívesen megeszek, mert SZABAD enni a moziban, és engem személy szerint nem érdekel, ha mások esznek :) De úgy tűnik, hogy a gumicukor éves mindenkinek hangos és idegesítő és proli, mert hát ki eszik a moziban :D Szerintem furább, ha valaki nem eszik, akarja a franc végig ülni a mozit kaja nélkül, megdolgoztam azért a 2 óra pihiért, kifizettem és bocs, ha merek venni levegőt. :3 Köszi neked a kevés értelmes reagálások egyikéért :)

2022. okt. 31. 20:21
 23/23 anonim ***** válasza:
12: hogy ne lenne hangja. Főleg a tortilla chipsnek. Ami a nagyobb baj, hogy szaga is van, ami számomra kimondottan gyomorforgató. Az ivás nem zavar. Régen volt bécsi perec, az se zavart (hangtalan, szagtalan).
2024. jún. 17. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!