Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szokott valaki saját kaját...

Szokott valaki saját kaját vinni moziba?

Figyelt kérdés
Ahová mi járunk, ott a nachossal és popcornnal kimerül a kínálat, pedig régen sokkal több mindent lehetett venni. Én pedig egyikért sem vagyok különösen oda, néha eszem max. egy kis popcornt, de nem a kedvencem. Gondolkodtam, hogy van-e aki visz magával kaját, és esetleg azt eszi a film alatt. Szeretünk mozizni, és régen gumicukrot és egyebeket is lehetett kapni, az tök jó volt, gondolkodtam rajta, hogy legközelebb ilyeneket viszek magammal, nyilván mindent úgy, hogy ne legyen hangos és könnyen, halkan lehessen megenni!? Vélemény?

2022. okt. 31. 00:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
24%
undorító, amikor a moziba járnak zabálni
2022. okt. 31. 09:28
 12/23 A kérdező kommentje:
Az összes "zabálós" válaszolónak üzenném, hogy amikor otthon leülsz a családoddal enni, azt is zabálásnak hívod? Inkább ez az undorító. Nem azért megyek moziba, hogy ott lakjak jól, vagy máshol nem tudok enni, hanem mert olyan ember vagyok (nem egyedül, ebben a világban) aki szeret nassolni egy jó film közben. Ez nem jelenti azt, hogy csámcsogok, szürcsölök, vagy büfögök egész film alatt, egy evést teljesen kulturáltan is meg lehet oldani, minden zavaró tényező nélkül. És nem forró levesre, vagy töltött káposztára gondoltam, amikor kiírtam a kérdést, hanem olyan apróságokra, amiket normális körülmények között el lehet fogyasztani, csendben, mint ahogyan azt a kérdésben is leértem, de az utolsó 5 kommentelő nyilván még nem tanult meg olvasni. :) És igen, "fasza gyerek" vagy ha végig ülöd a filmet "zabálás" nélkül, de ha moziba megyek, akkor annak minden szegmensét ki akarom élvezni, hiszen nyilván nem véletlen árulnak a moziban is kaját!? Másrészt, ha voltál már egy jó moziban, akkor pontosan tudod, hogy a film hangja sokkal intenzívebb, mint az a rágás hang, ami engem pl. sosem zavart:) De köszi a kulturált válaszokat, ha negatív véleményed van, azt is lehet a másikkal emberi módon közölni... Ez a tipikus magyar kommunikációs készség:D
2022. okt. 31. 09:48
 13/23 A kérdező kommentje:
*leírtam, bocs.
2022. okt. 31. 09:49
 14/23 anonim ***** válasza:
24%
Na, ezért nem járok már moziba. A sok hülyegyerek beül "nassolni", hogy kiélhesse a fogyasztói izmusát. Persze, hogy nem véletlen árulnak ott kaját...
2022. okt. 31. 10:09
 15/23 anonim ***** válasza:
66%
Igen
2022. okt. 31. 10:44
 16/23 anonim ***** válasza:
46%

Nem viszek be, és egyenesen a halálom, amikor mellettem valaki eszik.

1. hangos, mert zörög a hülye zacskóval

2. volt aki simán leszemetelt a popcornnal

3. és egyszer a gyerek véletlenül rám öntötte a cukros löttyöt - na, ott nem voltam boldog

2022. okt. 31. 11:11
 17/23 anonim ***** válasza:
36%
Néha bablevest csülökkel persze.
2022. okt. 31. 11:42
 18/23 anonim ***** válasza:
69%

Mindig be tudtunk vinni mindent egy jobb méretű női táskában, ha épp nem a mozis kínálatot vágytuk, sokszor megvettük pl lent a sparban a z m&m’s-t vagy a chipset olcsóbban, de vittünk be burger kinget, mekit vagy kftc is. Meg persze nagy üdítőt.

Engem a kajálás soha nem zavart akkor se ha az egész mozi evett rajtam kívül. A telefonálás, támla rugdosás és beszélgetés már igen.

Mondjuk ez régebben volt, akkor még nem volt olyan horror ára a mozinak/menüknek mint most, lehet már belepillantanának egy nagyobb ridibe.

2022. okt. 31. 12:09
 19/23 anonim ***** válasza:
11%
Prolik
2022. okt. 31. 13:21
 20/23 anonim ***** válasza:
81%
A mozi nem színház, nem véletlen van olyan büféje ami beengedi az ételt, ha proli dolog lenne akkor nem lenne, így lett kitalálva. Akit zavar az ne menjen, egyszerűen nem felróható a film alatti evés kb olyan dolgokhoz tudom ezt hasonlítani, hogy van próbafülke de ne próbáld fel a ruhát mert az milyen dolog, van wc de ne használd mert az milyen dolog, van játszótér de ne engedd oda a gyereket :) De amennyire figyelgetem mostanában nem csak itt hanem bárhol a válaszokat bizonyos dolgokra azt is kinézem, hogy nem az evésen van a hangsúly hanem azon, hogy van aki még ki tud fizetni 5 mozijegyet meg popcornt és a mi anyánkat ezért :D
2022. okt. 31. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!