Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki szokott engedélyt adni az...

Ki szokott engedélyt adni az embereknek, hogy a saját belátásuk szerint éljenek, ezáltal legyenek tekintettel a környezetükre is?

Figyelt kérdés
Pl: a munkahelyeken, aki a humán területtel foglalkozik, annak egy hatalmas görbület van a tükrén. Aki szorgalmas volt és normális az emberekkel, annak az életét akarták, meg akarhatják az emberek szabályozni, de rendkívül rossz irányban. Aki nem szolgált rá, a jelenben sem ilyen tulajdonságokat képvisel, hogy szolgálja az emberek érdekeit, azt mindenképpen előnyösebb helyzetbe kellett hozni. Ha az emberek nem látnak reálisan, nem is engedik azt, hogy az ember szabad legyen, akkor mit nyújtanak ezek az emberek a társadalom felé?
2022. júl. 13. 11:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Én az iskolában sosem szerettem engedélyt kérni a tanároktól a pisiléshez. Megalázó volt és féltem mi lesz ha neme mondanak. Sokan nem úgy mondtak nemet hogy nem, hanem még beszédet is tartottak.

Telt hólyaggal nem lehet figyelni. Pont olvasok egy ismeretterjesztő könyvet és amikor most pisilnem kellett nem tudtam odafigyelni. Kimentem pisilni és utána jobban tudtam figyelni.

A munka ebből a szempontból jobb. Nem kell engedélyt kérni.

2022. júl. 13. 11:25
 2/3 anonim ***** válasza:
1: Igaz, de a gyerekeknek és a tinédzsereknek kell a kontroll. Nálunk amikor gyengekezű tanár volt, mindenki oda-vissza mászkált a mosdó és a terem között, csörögtek a kaja csomagolásával, recsegtették a flakonjukat, szóval tiszta káosz. Nem az evés-ivás-pisiléssel van baj, hanem hogy a fiatalok visszaélnek vele és csak azt nézik, hogyan zavarhatnák még jobban az órát.
2022. júl. 13. 11:28
 3/3 anonim ***** válasza:
2 mondjuk ebben teljesen igazad van. Voltam egy gimiben mint öregdiák csak látogatni egy tanárt akinek órája volt. Kint ültem a folyosón és vártam. Két terem között ültem egy padon és szinte 5 percenként kiment valaki pisilni. A jó a kettő között van. Nyilván ne legyen egy halálos bűn ha a gyereknek órán kell pisilnie és ne alázza meg a tanár ezért, de a diák se éljen vele vissza.
2022. júl. 13. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!