Igaz, hogy a mi saját magunkat 5x szebbnek látjuk, mint a környezetünk?
Figyelt kérdés
Valahol ezt olvastam. Ha ez igaz, akkor inkább ki sem emgyek az utcára :D2012. júl. 17. 19:08
1/13 anonim válasza:
Szerintem igaz :D
Vagyis rám tuti,hogy igaz.
2/13 anonim válasza:
basssssssssssssszameg :'D
akkor én jó csunya lehetek!
mert amugy sem látom szépnek magam:D
de mégis azt mondja mindenki hogy az vagyok:D
3/13 anonim válasza:
Nálamis ugyanaz mint a másodiknál:D
4/13 anonim válasza:
ez hangulatfüggő, ha magadról azt gondolod, hogy nagyon szép vagy, akkor vidám leszel és a kisugárzásodból mindenki szépnek fog látni, itt ezt olvasod, oké?
5/13 anonim válasza:
Én nem látom magam szépnek általában. Minden apró hibát észreveszek. De ha valami történik, megnéznek az utcán, idegen ember leszólít, hazaérek, benézek a tükörbe, és szépnek érzem mdgam. Szóval sztem is hangulatfüggő.
6/13 A kérdező kommentje:
Nekem is azután jutott eszembe a kérdés, miután ma sétálgattam bent a városban, ész voltak páran, akik megbámultak.
Mondtam magamban, most mi van ? Ennyire ronda vagyok ? Fogkrémes a szám ? Letojt egy madár ?
2012. júl. 17. 19:41
8/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon személy- és hangulatfüggő. Nyilván van aki alulértékeli magát, és van aki felül. De én pl. itthon nagyon szépnek, sokszor egyenesen gyönyörűnek látom maga, aztán kimegyek az utcára, és teljesen zavarba jövök, ha mondjuk megbámulnak, vagy leszólítanak, valahogy teljesen elmegy az önbizalmam, és arra gondolok, hogy biztos felcsúszott a szoknyám, vagy elkenődött a sminkem, vagy valami gáz van. És hiába mondogatom olyankor magamban, hogy szép vagyok, emberek között valahogy rosszul érzem magam. Pedig nem kaptam még negatív visszajelzéseket a külsőmmel kapcsolatban, szóval nem tudom ez mitől van nálam.
9/13 anonim válasza:
Én is olvastam már ezt valahol.
Amúgy tényleg teljesen hangulatfüggő, tegnapelőtt belenéztem a tükörbe és konkrétan majd felkiáltottam hogy k...a jól nézek ki, de amikor tegnap belenéztem majdnem elsírtam magam.:D Szóval nem tudom hogy van ez.:D
10/13 anonim válasza:
Ez csak egy urban legend, nem igaz, legalábbis nem mindenkire (gondolok itt a nárcisztikus egoistákra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!