Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a mi saját magunkat...

Igaz, hogy a mi saját magunkat 5x szebbnek látjuk, mint a környezetünk?

Figyelt kérdés
Valahol ezt olvastam. Ha ez igaz, akkor inkább ki sem emgyek az utcára :D
2012. júl. 17. 19:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát ez milyen hülyeség? És mi van azzal aki rondának látja magát, de más szépnek látja? Szerintem a környezet inkább szebbnek látja az embereket, mint mi saját magunkat. Legalábbis szerintem ez jellemzőbb.

Amúgy front lehet, mert pár napja engem is megbámult mindenki. Mondom ennyire nem lehetek szép!! :D De nem volt rajtam semmi fura. Fel voltam öltözve, a sminkem sem kenődött el. Nem értem.

2012. júl. 17. 20:58
 12/13 anonim ***** válasza:
A nagyon közeli barátok tudhatnak esetleg olyanról,a mi nekünk nem tetszik magunkon, de lehet(valószínű), hogy egy ismerős vagy egy idegen elsiklik az ilyen apróságok felett.
2012. júl. 17. 21:00
 13/13 anonim ***** válasza:

11. válaszadóval értek egyet.

Szerintem ez hülyeség, már csak azért is, mert az átlagemberek (és nem az egoisták) inkább csúnyábbnak látják magukat

2012. júl. 18. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!