Sajnos eléggé kevés pénzem maradt hó végére.10.éig kellene beosztanom 5000 ft ot, szinte semmi sincs itthon már sajnos. Kérlek segítsetek olcsó ételeket írni.
Én alapnak rizst, tésztát, krumplit, lencsét, babot, hagymát vennék. Ízesítésnek lehet sűrített paradicsomot, valami zöldségfélét-pár szál répa, fagyasztott borsó, zöldbab- párizsirudat, darált hús helyett a 400grammos daráltlöncsöt venni.
És ezeket variálni.
2022. okt. 29. 11:38
53/62 anonim válasza:
Én nem vennék babot. Szerintem drága. Nem mondom, hogy nem laktató, de szerintem amennyit adnak annyi pénzért, az nem éri meg, ha a kérdezőnek annyi pénze van, amennyit írt.
2022. okt. 29. 12:00
54/62 anonim válasza:
Nagyon jó ötleteket írtatok, amit használni is fogok. A fagyasztott cuccok tényleg olcsóbbak még mindig, a zacskósleves is gazdagítva plusz sárgarépával karikázva, egy db farhát, de két db csirkemellet megveszel, a végtelenségig lehet variálni. Fél kilós saját márkás parizer megsütve főzelékek mellé jó feltétnek.
Azt felejtettétek csak el, vagy elkerülte a figyelmet hogy a kérdező írta: inzulinos! Nem ehet bármit.
2022. okt. 29. 12:02
55/62 anonim válasza:
#52 vagyok.
Én figyeltem, de ennie kell. Meg esetleg ezek közül kiválogatja mit ehet mit nem. Meg nem tudom konkrétan hogy megy ez, de legfeljebb eszik kisebb adagokat. De ha ezek az olcsók, akkor ezek az olcsók. Hiába inzulinos.
2022. okt. 29. 12:44
56/62 anonim válasza:
Szupermarketekben lejárathoz közeli termékek, húsok közül csirkefarhát pörköltnek vagy levesnek, száraz hüvelyesek: bab, sárgaborsó, lencse
2022. okt. 29. 14:37
57/62 anonim válasza:
Körmöd mindig kéznél van. Jó kis körömpörkölt(:
2022. okt. 29. 17:01
58/62 anonim válasza:
én is hasonló helyzetben vagyok
5329Ft maradt 10.-ig
egyedül élek, 0 segítséggel
2022. okt. 29. 21:06
59/62 anonim válasza:
Sajnos ilyenkor az egészséget félre kell tenni, és mehet a krumpli-tészta-rizs-káposzta tengely. :( Krumplis tészta, káposztás tészta, hagymás krumpli, káposztafőzelék, paradicsomos káposzta, krumplifőzelék stb. Legolcsóbb babkonzerv, az laktak és viszonylag egészséges is. Pultból a legolcsóbb párizsiból vegyél egybe, ne szeletelve, és kicsit vastagabb szeletekre vágva süsd meg "feltétnek" a főzelékhez vagy rizs mellé, ketchuppal/majonézzel ha van otthon. Smack típusú soktésztás instant leves 1-2 étkezés helyett. Kenyérnél az a baj, hogy a fehér kenyérből én simán bevágok 2 nagy vagy 3 kisebb szeletet, míg a teljes kiőrlésűből vagy magvasból 1-et, mert "nehezebb", jobban eltelít - ha te is így vagy ezzel lehet érdemes drágább, jobb minőségű kenyeret venni, szerintem nincs már 2x különbség az áraik között. Piac ha van a közeledben ott nézelődj, ütődött, romlásnak indult, "csúnya" zöldségeket nálunk ki szokták pakolni külön, hogy ingyen vagy olcsón elvihető.
2022. okt. 29. 21:32
60/62 anonim válasza:
59-es vagyok: most olvastam, hogy cukorbeteg vagy... hát az nem jó, mert tipikusan ezekben az olcsó kajákban iszonyat sok, ráadásul "üres" szénhidrát van. :(
Akkor inkább ajánlom a lencse, bab, sárgaborsó, káposzta ételeket, tésztát, krumplit, rizst kevesebbet.
Tojást azért nem írtam, mert brutál drága, pedig az is sokat segítene változatossá tenni az étkezésed. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.