Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Olcsó ételeket írnátok?

Olcsó ételeket írnátok?

Figyelt kérdés
Sajnos eléggé kevés pénzem maradt hó végére.10.éig kellene beosztanom 5000 ft ot, szinte semmi sincs itthon már sajnos. Kérlek segítsetek olcsó ételeket írni.
2022. okt. 28. 23:27
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
79%

#37.. sajnos sokan nem tudnak kimenni.

Párommal itt élünk meg, bírjuk, de a gyerek vállalás kb lehetetlen , ház/ lakás vásárlás szinten. A szüleink kb mondtak, menjünk innen. De vigyáznunk kell egy nagymamára, mert senki sem teszi, illetve a család nagy része igényli ( ön hibán kívül ) a segitsegunk, nincs szívünk itthagyni őket. Sok a gyerek, mi a legidősebb “gyerekek “ vagyunk , így bonyolult a helyzet. Most a párom öccse pl megteheti, hogy kimegy. Ő teszi jól. De valakinek tartani kell a frontot :)))) Mi ezt a szerepet kaptuk, ez van . Egyszer ha stabilizálódik a helyzet, mi is megyünk , ez a terv.

2022. okt. 29. 02:25
 42/62 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy már többen írták, rizs és krumpli legyen az alap, vehetsz hozzá esetleg hozzá olcsó trappista sajtot. Auchanban van 2 adagos Maggi tészta étel 600 Ft körüli áron.
2022. okt. 29. 02:54
 43/62 anonim válasza:
100%

Én nagyon szegény családban nőttem fel, és anyám mindig főzelékeket csinált. Bab, lencse, cukorborsó, zöldbab. Ne konzervet vagy üvegeset vegyél, hanem a zacskósat, meg a fagyasztottat. Ezekből tudsz nagy adagot készíteni és 3-4 napig is eheted. Feltétnek esetleg mehet rá tükörtojás, vagy rántott párizsi, bár a tojás is már aranyárban van.

Ezt a kenyeret is megsütheted:

[link]

Kicsit időigényes, de nagyon finom és sokáig friss marad.

2022. okt. 29. 05:28
 44/62 anonim ***** válasza:
100%
Tèszta paradicsom konzervvel összekeverve, a legolcsóbb paradicsom konzerv is jó hozzá pl. Eurós boltokban is árulják. A kumplis tèsztát három napig is lehet enni, ha egyik nap savanyú ubival eszed, másik nap almakompóttal,harmadik nap tejföllel.
2022. okt. 29. 05:45
 45/62 anonim ***** válasza:
84%
Tescos zacskós leves,plusz zöldséggel
2022. okt. 29. 06:06
 46/62 anonim ***** válasza:
76%
Zacskós leves, fagyasztott készételek amiket csak ki kell sütni.
2022. okt. 29. 06:46
 47/62 anonim ***** válasza:
100%

Nézz körül, sok boltban zárás előtt fél órával olcsóbban adják a megmaradt pékterméket, kissé fonnyadtabb zöldséget.

Ha van tesco a közeledben igényelj clubcardot, nézd meg a neten mi akciós és abból vásárolj.

Olyat főzz amit át tudsz alakítani. Én pl pörköltet főztem, nyesedékből, két napig ettük. harmadik nap ledaráltam a maradékot, sütöttem hozzá pár palacsintát és hortobágyi lett belőle. Vagy lehetett volna a maradékból gulyásleves.

Ha teheted érdemes vagy korán reggel, vagy zárás előtt nem sokkal boltba menni, mert akkor szokták kirakni a közeli lejáratos dolgokat.

Főzelék hüvelyesekből, rántással, ez laktat. Feltétnek mehet tócsni(akár cukkiniből, tökből is, amelyik olcsóbb)vagy hagymapörkölt

2022. okt. 29. 07:11
 48/62 anonim ***** válasza:
100%

Én vennék tésztát, abból tudsz csinálni krumplistésztát, az 2-3 napra simán jó. A paradicsomleves szintén az olcsóbb ételek közé tartozik, liszt+krumpli+fűszerekből és tojásból lehet tócsnit csinálni.

A reggelit én zabkásával oldalán meg, a fél kg-s kiszerelés egész jó áron van, 1-2 szem szilvával simán fel lehet dobni.

Vacsira párizsit vennék (valaki itt ajánlotta a kommenteknél), ezt ki lehet rántani, hagymával össze lehet sütni.

A zöldségről sem kell feltétlenül lemondani, a Sparban vettem a múltkor zöldsalátakeverèket 50% kedvezménnyel 200 Ft-ért.

2022. okt. 29. 07:21
 49/62 anonim ***** válasza:
88%

Nincsenek már olcsó ételek, nem olcsó semmi sem.

A drága az új olcsó.

2022. okt. 29. 07:52
 50/62 anonim ***** válasza:
100%
Lidl, aldi hüvelyesek olcsok. Bab, sárgaborsó, lencse. Leves, fozelek, rizzsel keverve is eheto.
2022. okt. 29. 08:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!