Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Morbid kérdés,de ha él az...

Morbid kérdés,de ha él az állat akkor nehezebb széttépni az izmait?

Figyelt kérdés

Tudom, ezért a kérdésért kényszerzubbonyt kellene kapnom,de nemrég vágtam szét pár kicsontozott csirkecombot és tele volt ínnal,amiről le és szét kellett tépkedni a cafatokokat (majd jó lesz húsleves alaplének), de mondjuk nem védi bőr mert felsértette és én ki tudnék tépni a comjából egy darabot úgy mint a csomagolt boltotiból?

Vagy az nehezebb mert a húsgyárban x idő alatt már szétváltak a rostok.

Nem próbálom ki,nem vagyok állatkínzó,csak így éjfélkor eszembe jutott. 👍😄👍

Köszi.

#állat #morbid #Széttépni #Cafatokra #Nehezebb-e
2022. okt. 25. 01:03
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Ugy mondanam, hogy a nyers (es frissebb) hus eseteben nehezebb (en is bontottam mar csirket nagyieknal). Szoval a kerdesed kapcsan (gondolom en) mindegy, hogy elo allat, vagy doglott (nyilvan elo allaton nekem sem all szandekomban kiprobalni). En ugy tippelem, hogy oszlo tetemnel ez talan masabb, de nem biztos.
2022. okt. 25. 01:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nehezebb, mert védekezik.
2022. okt. 25. 07:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
2-es, mondjuk le van kötözve, vagy legalábbis megbénítva pl injekcióval, úgy már nem védekezik - na jó, tényleg betegek vagyunk :D
2022. okt. 26. 13:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi,mostmár kedvet kaptam hozzá. :D

De hol találok egy tyúkot? o.O

Inkább nem viccelek mert rámküldik a Pegazust meg a Terrorelhárítást.

2022. okt. 26. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!