Mi volt eddig a legszokatlanabb állat aminek a húsát fogyasztottad?
Figyelt kérdés
En még nem ettem semmi szokatlant de elmeletileg minden allat husa fogyaszthato, akar egy verebet is meg lehetne sutni.
Amerikaban vannak akik a mokust is megeszik vagy pl a hiúzt is lelövik es megsütik a húsát.
2022. jún. 4. 02:56
2/27 anonim válasza:
Szarvashùs izlett, 3 kagylòt ettem eddig, de nem egy ètteremben, nekem valahogy nem jött be.
4/27 anonim válasza:
Hát, nem egy nagy különlegesség, de béka(comb). Az étteremben, ahova gyakran jártunk, időnként volt kenguru, krokodil, és strucc az étlapon. Mindig birizgálta a fantáziámat, de végül sosem kóstoltam meg egyiket sem.
10/27 anonim válasza:
Tengeri herkentyűk és békacomb, tehát semmi érdekes. Viszont a cicám nagyon szereti azt a macskaeledelt, amiben állítólag kenguruhús van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!